Το νέο Nokia Lumia 520 μας βάζει σε έναν διαφορετικό smartphone κόσμο

07:09 2/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Το διασκεδαστικό και οικονομικό smartphone της Nokia βασίζεται στο Windows Phone 8 και προσφέρει πολλές καινοτόμες επιλογές, τις οποίες συνήθως συναντάμε σε συσκευές high-end.

Η Nokia παρουσίασε για πρώτη φορά το Nokia Lumia 520, ένα οικονομικό smartphone το οποίο διαθέτει πολλά από τα καινοτομικά χαρακτηριστικά

των ακριβότερων Nokia Lumia 920 και Nokia Lumia 820. Βασισμένη στην πλατφόρμα Windows Phone 8, η νέα αυτή προσθήκη στην οικογένεια των συσκευών Nokia Lumia έρχεται εξοπλισμένη με τον υψηλής ποιότητας φωτογραφικό φακό των μεγαλύτερων μοντέλων, καθώς επίσης με χάρτες και πλοηγό της HERE και μια super sensitive οθόνη αφής 4’’, για μοναδικές εμπειρίες στον κόσμο των smartphones.

«Η επιλογή τόσο προηγμένων χαρακτηριστικών για την πιο προσιτή συσκευή μας με Windows Phone 8 στέλνει ένα σαφές σήμα στον ανταγωνισμό,» δήλωσε η κ. Jo Harlow, εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Nokia Smart Devices. «Προσφέρουμε στον καταναλωτή καλύτερα χαρακτηριστικά σε κάθε κατηγορίας τιμής.»

Το Nokia Lumia 520 διαθέτει κάμερα με ανάλυση 5 megapixel, φακό υψηλής ποιότητας και αυτόματη εστίαση, που κάνουν τη λήψη και το μοίρασμα φωτογραφιών μια διασκεδαστική διαδικασία. Η λειτουργία Cinemagraph προσθέτει κίνηση στις σταθερές λήψεις, τις οποίες στη συνέχεια μπορείτε να μοιράσετε στους φίλους σας στο Facebook και το Twitter, η μέσω email. Το Smart Shoot σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια ομαδική φωτογραφία, τραβώντας πολλές φωτογραφίες κι επιλέγοντας την καλύτερη για κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά. Μπορείτε ακόμη και να αφαιρέσετε κάποια από τα πρόσωπα που δεν θέλετε στην ομαδική λήψη. Τέλος, η εύχρηστη λειτουργία Panorama σας επιτρέπει να τραβήξετε υπερ-ευρυγώνιες φωτογραφίες, ώστε να χωρέσουν περισσότερα πράγματα στο πλάνο.

Το Nokia Lumia 520 διαθέτει οθόνη αφής τεσσάρων ιντσών η οποία, χάρη στα χαρακτηριστικά super sensitive, επιτρέπει στο χρήστη να χειρίζεται τη συσκευή με το νύχι ενός δακτύλου ή φορώντας γάντια.

Παράλληλα, οι δωρεάν χάρτες HERE για ολόκληρο τον κόσμο δεν σας επιτρέπουν να χάνεστε ποτέ, ενώ αν θέλετε να αποφύγετε το υψηλό κόστος του data roaming έχετε στη διάθεσή σας πραγματικούς offline χάρτες. Επίσης, οι λειτουργίες HERE Drive και HERE Transit σας διευκολύνουν να μετακινηθείτε προς οποιονδήποτε προορισμό με το αυτοκίνητο ή κάποιο από τα μέσα συγκοινωνίας.

Με αυτές τις εκπληκτικές λειτουργίες ψυχαγωγίας και απεικόνισης, το Nokia Lumia 520 διαθέτει εσωτερική μνήμη 8 GB και δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως 64 GB, για να αποθηκεύεται μεγάλος όγκος περιεχομένου, που είτε έχει δημιουργηθεί, είτε έχει συγκεντρωθεί.

Χάρη στο λειτουργικό Windows Phone 8, το Nokia Lumia 520 σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τη χρήση της συσκευής στις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορείτε να τοποθετήσετε playlists, διαδρομές HERE, Web-pages και έγγραφα κατευθείαν στην αρχική οθόνη, ενώ παράλληλα τα Live Tiles διευκολύνουν την πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο. Η λειτουργία People Hub συγκεντρώνει τις ειδοποιήσεις και τα μηνύματα από όλα τα κοινωνικά δίκτυα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Χάρη στο Xbox, τα 7GB δωρεάν online αποθηκευτικού χώρου στο SkyDrive, αλλά και με τις εφαρμογές Outlook, Word, Excel και PowerPoint του Microsoft Office να είναι άμεσα διαθέσιμες, η πλατφόρμα Windows Phone 8 καθιστά το Nokia Lumia 520 ένα από τα πιο ισχυρά smartphones της κατηγορίας του.

Το Nokia Lumia 520 με την κομψή πρόσοψη και τα καμπυλωτά πλαϊνά μέρη, έχει αποσπώμενες προσόψεις, επιτρέποντας στους χρήστες να το ταιριάζουν με το στυλ και τη διάθεσή τους. Η συσκευή διατίθεται σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς: κίτρινο, κόκκινο, cyan, λευκό και μαύρο, με εκτιμώμενη τιμή πώλησης τα €199.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα