Το μυστήριο με τον τραυματία μπροστά στα μάτια αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ [βίντεο]

Για άλλη μία χρονιά στην επέτειο του Πολυτεχνείου έγιναν επεισόδια στους δρόμους. Πολλά ειπώθηκαν ενώ στιγμιότυπα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ένα από αυτά είναι και το βίντεο με αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ που αφήνουν έναν τραυματισμένο άνδρα πεσμένο στο δρόμο.

Το βράδυ της Δευτέρας οι πληροφορίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο ήταν πολλές. Εκατοντάδες σχόλια, tweets και φωτογραφίες από τους δρόμους και τους κάδους που καίγονταν κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής

δικτύωσης. Υπήρξε όμως και ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε και προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας πεσμένος στο δρόμο και γύρο του άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ. Στο βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο φαίνονται οι αστυνομικοί να αφήνουν τον άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου και να αποχωρούν από το σημείο. Από το βίντεο δεν μπορεί κάποιος να διευκρινίσει ποιος χτύπησε τον άνδρα.

Από το στιγμιότυπο γεννούνται πολλά ερωτήματα. Πέραν της ανθρώπινης πλευράς που φαίνεται ότι δεν επέδειξαν οι αστυνομικοί, αν ο τραυματίας είναι αντιεξουσιαστής και συμμετείχε στα επεισόδια, γιατί οι αστυνομικοί τον αφήνουν και φεύγουν; Υπήρξε συμπλοκή; Τον χτύπησαν οι αστυνομικοί; Αν ναι, με ποια αιτία; Είχε κάνει κάποιο αδίκημα ο συγκεκριμένος άνθρωπος; Κι αν ναι, γιατί δεν συνελήφθη; Αυτό, δεν είναι παράβαση καθήκοντος;

Η εικόνα που πραγματικά προκαλεί σοκ συμπληρώνεται με τους μαυροφορεμένους ΔΕΛΤΑδες να περνούν με τα μηχανάκια τους δίπλα ακριβώς από το κεφάλι του πολίτη, χωρίς να δείξουν κανένα ενδιαφέρον για την κατάσταση τις υγείας τους.

Πάντως από τους ΔΕΛΤΑδες δεν γλύτωσαν το βράδυ της Δευτέρας ούτε οι αστυνομικοί. Πέντε δημοσιογράφοι ξυλοκοπήθηκαν ενώ τους πέταξαν και αυτοσχέδιες κροτίδες. Στις διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων η απάντηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ ήταν απλή: ο επικεφαλής της σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο. Ποιος ξέρει; Ίσως αυτό να είναι μέρος της εκπαίδευσης τους και όποιος τολμάει να ζητήσει τον λόγο από αυτούς τους ανθρώπους να εισπράττει έναν προσβλητικό χαιρετισμό.

Φωτογραφία Eurokinissi

Βίντεο dromografos

The post Το μυστήριο με τον τραυματία μπροστά στα μάτια αστυνομικών της ΔΕΛΤΑ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα