Το μοντέλο ενέπνευσε χιλιάδες: Φωτογραφίζονται με την νόσο του Κρον και συγκλονίζουν το Facebook [εικόνες]

16:31 8/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Μετά την απόφαση της 23χρονης που πάσχει από την νόσο του Κρον να φωτογραφηθεί με τις σακούλες φορώντας το μπικίνι της και να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες στο Facebook, χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο αποφάσισαν να κάνουν το ίδιο.

Το πρώην μοντέλο και νυν μακιγιέζ, Μπέθανι Τόουνσεντ είχε συγκλονίσει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με την απόφαση της να μοιραστεί τον προσωπικό της Γολγοθά ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις σακούλες στην κοιλιά της. Οι φωτογραφίες της έγιναν αμέσως viral και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να συγκινήσει με την δύναμη ψυχής που έδειξε.

Η Μπέθανι είχε πει πως σκοπός της είναι να μην κρύβει την νόσο της από κανέναν και τελικά κατάφερε να κινητοποιήσει και άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την νόσο του Κρον, χιλιάδες γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους και τις σακούλες στην κοιλιά τους και δεν δίστασαν να ποστάρουν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες το Facebook έχει κατακλυστεί με φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν την νόσο του Κρον και ανεβάζουν φωτογραφίες τους με το hashtag #GetYourBellyOut, ενώ γράφουν και για τα συμπτώματα της ασθένειας και τον τρόπο που αυτή έχει επηρεάσει τη ζωή τους.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα