Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο-καμπάνια των Πυρήνων – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, αφού προειδοποιητικό βίντεο των Πυρήνων της Φωτιάς έχει αναρτηθεί σε αντιεξουσιαστικό ιστότοπο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα δείχνει και τον τρόπο με τον οποίο παρασκευάζουν βόμβες και να γίνονται επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών και συναρμολόγησης όπλων απειλώντας τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας με νέο χτύπημα. Το βίντεο διαρκεί 37 λεπτά και δείχνει επιδείξεις κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών

και συναρμολόγησης όπλων, στα πλαίσια του σχεδίου «Φοίνικας» για την ανασυγκρότηση της νέας τρομοκρατίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Πυρήνες, η Σέχτα Επαναστατών και η οργάνωση FAI.

Όλο αυτό πραγματοποιείται στα πλαίσια του σχεδίου «Φοίνικας» για την ανασυγκρότηση της νέας τρομοκρατίας, στο οποίο συμμετέχουν οι Πυρήνες, η Σέχτα Επαναστατών και η οργάνωση FAI, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Βέβαια την ίδια ώρα «υπογράφουν» σε εμπρηστική επίθεση στην σχολή της Αστυνομίας στην Ινδονησία. Ακόμη κάνουν λόγο για «φακελωμένους» πρώην αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ και δικαστικούς λειτουργούς που βρίσκονται στο στόχαστρο οποιασδήποτε τρομοκρατικής οργάνωσης, ενώ τονίζουν πως «οπλίζουν τα όπλα τους και περνάνε στην επίθεση».

Φυσικά, το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, προσπαθώντας να βρει σημάδια που, όπως αναφέρει το Βήμα, θα την οδηγήσουν κάπου, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως πρώτη φορά οργανώσεις προχωρούν σε «καμπάνια-προώθηση» των ενεργειών της. Μάλιστα στο στόχαστρο αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων βρίσκονται «φακελωμένοι» πρώην αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και δικαστικοί λειτουργοί. Το βίντεο- καμπάνια ολοκληρώνεται από τους Πυρήνες με την φράση «οπλίζουμε τα όπλα μας και περνάμε στην επίθεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα