Το φρικιαστικό βίντεο βασανισμών από φάρμα αγελάδων που εξόργισε την NESTLE

Μόνο σοκ και αποτροπιασμό για το ανθρώπινο είδος μπορεί να προκαλέσει το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει φρικτά βασανιστήρια αγελάδων σε φάρμα η οποία προμήθευε με γάλα την NESTLE στις ΗΠΑ.

Το βίντεο-ντοκουμέντο βγήκε στην δημοσιότητα από την ακτιβιστική ομάδα Mercy for Animals, και προέρχεται από την φάρμα-κολαστήριο Wiese Brothers Farm στο Γουισκόνσιν, η οποία ήταν και η βασική προμηθεύτρια γάλακτος των εργαστηρίων της Nestle που κατασκεύαζε τα τυριά για τις τυποποιημένες πίτσες DiGiorno, τον μεγαλύτερο προμηθευτή κατεψυγμένης πίτσας της Αμερικής.

Όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, ένας ακτιβιστής εργάστηκε στην φάρμα για συνολικά δύο μήνες και χωρίς να εμφανίζει καμμία αποκλίνουσα για την φάρμα συμπεριφορά κατέγραφε την φρικτή καθημερινότητα των άτυχων ζώων. Στην ημερήσια διάταξη υπήρχα, κλωτσιές, βασανισμοί, χτυπήματα με λοστούς μέχρι και σουβλιές. Πολλά ζώα ήταν σε άθλια κατάσταση, άρρωστα και πληγωμένα ενώ σέρνονταν από το προσωπικό τραβώντας τα από την ουρά.

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο η NESTLE με μία οργισμένη ανακοίνωση σταμάτησε την συνεργασία της με την συγκεκριμένη φάρμα η οποία δεν πρόκειται ποτέ να προμηθεύσει ξανά την DiGiorno ενώ το θέμα έχει φτάσει και στην δικαιοσύνη. Οι ιδιοκτήτες της φάρμας δήλωσαν ξαφνιασμένοι για το όσα συνέβαιναν στη φάρμα τους και προχώρησαν σε απολύσεις, αποποιούμενοι των ευθυνών τους με τον ισχυρισμό πως όλα αυτά συνέβαιναν πίσω από τη πλάτη τους.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα