Το επίμονο φλερτ του Σαρκοζί στην Τριερβελέρ, η αξιοπρεπής χυλόπιτα και η αμοιβαία απέχθεια

Να που ο προεδρικός θώκος της Γαλλικής Δημοκρατίας δεν είναι το μοναδικό κοινό «πάθος» του Φρανσουά Ολάντ και του Νικολά Σαρκοζί.

Όπως δημοσιεύει η «Espresso», νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει ότι ο Σαρκοζί, όταν εξελέξη πρόεδρος της Γαλλίας , φλέρταρε εντόνως τη Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία διατηρούσε ήδη κρυφή

σχέση με τον Γάλλο νυν πρόεδρο.

Ωστόσο η δημοσιογράφος του «Paris Match» δεν κολακεύτηκε καθόλου. Ίσα ίσα του γύρισε την πλάτη, τον «έλουσε» με κάθε άλλο παρά κολακευτικό χαρακτηρισμό και έκτοτε τους χωρίζει μια έντονη και αμοιβαία απέχθεια.

Ο Σαρκοζί φέρεται ότι προσπάθησε να γοητεύσει τη 42χρονη τότε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δύο μήνες μετά την εκλογή του το 2007. Σύμφωνα με το βιβλίο του Πατρίς Μασιρέ «L’ Enfant Terrible», ο τότε πρόεδρος, του οποίου ο γάμος με τη Σεσίλια Σιγκανέ ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης, «την έπεσε» στην Τριερβελέρ ψιθυρίζοντάς της στο αυτί: «Είσαι πολύ όμορφη. Πρέπει να συναντηθούμε».

Η μέχρι πριν από λίγο καιρό πρώτη κυρία της Γαλλίας φέρεται ότι απέρριψε την πρόταση του Νικολά Σαρκοζί, τον οποίο χαρακτήρισε αργότερα «βλάχο» (με την έννοια του αγροίκου). Ο Γάλλος τότε πρόεδρος, από την πλευρά του, συγχυσμένος από την περιφρόνησή της, φέρεται να είπε έξαλλος σε συνεργάτες του: «Μα ποιά νομίζει ότι είναι;».

Keywords
Τυχαία Θέματα