Το Playboy έχει σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε!

Το μεγάλο αφεντικό του θρυλικού περιοδικού παρουσίασε το επετειακό τεύχος για τα 50 χρόνια από τον θάνατο του «απόλυτου θηλυκού» και ναι… οι φωτογραφίες είναι «καυτές».

Ο Χιού Χέφνερ αποκάλυψε ιστορίες πίσω από τις ολόγυμνες φωτογραφίες της Μέριλιν Μονρόε για την special edition του Playboy και με υπερηφάνεια ανακοίνωσε πως η τελική επιλογή έγινε ανάμεσα από 10.000.000 λήψεις της σταρ! Σκοπός ήταν ένα πικάντικο flash back στην καριέρα της Μονρόε με φωτογραφίες όμως που ο αναγνώστης πρώτη φορά αντικρίζει.

«Είναι η πρώτη φορά που δείχνουμε στο κοινό όλη μας τη συλλογή, από τα πρώτα της βήματα μέχρι το τραγικό φινάλε της, την τραγική εκείνη μέρα της 5ης Αυγούστου 1962. Αναδεικνύουμε όλες τις πτυχές της ζωής και της καριέρας της Μέριλιν», τόνισε ο Χέφνερ και το τεύχος Δεκεμβρίου με τίτλο «Η Γυμνή Μέριλιν» είναι σίγουρο ότι θα εξαντληθεί.

Ο μύθος της Μονρόε συνδέεται άλλωστε άρρηκτα με την πορεία του Playboy στο εκδοτικό κατεστημένο καθώς το πρώτο τεύχος του περιοδικού (Δεκέμβριος 1953) την είχε εξώφυλλο! Πρόκειται μάλιστα για το μοναδικό τεύχος χωρίς ημερομηνία στο εξώφυλλο, κι αυτό γιατί ο Χέφνερ δεν ήταν τότε σίγουρος εάν θα ακολουθούσε και δεύτερο τεύχος!

Στην προδημοσίευση κειμένων και φωτογραφιών από την Daily Mail υπάρχει μαρτυρία που αποκαλύπτει πως η ποιότητα της φωτογράφησης εξαρτιόταν αποκλειστικά από την διάθεση της Μονρόε. Εάν ήταν στις στιγμές της με τη μεγάλη αυτοπεποίθηση και τη λάγνα διάθεση μπορούσε να «δώσει» μια λαμπερή, εκτυφλωτική φωτογράφηση σε λήψεις που έγιναν μεσάνυχτα στο Beverly Hills με μόλις ένα φως!

Το περιοδικό υπόσχεται επίσης να δείξει με σαφέστατο τρόπο στον κόσμο τις δύο πλευρές της ηθοποιού: Την γκλαμουράτη πρωταγωνίστρια Μέριλιν Μονρόε και την εύθραυστη Νόρμα τζιν, «δυο μορφές που βρίσκονταν σε πόλεμο και δεν την άφησαν να βρει ποτέ τη γαλήνη που αναζητούσε»!

Αυτό ήταν το πρώτο εξώφυλλο του Playboy!

Keywords
Τυχαία Θέματα