Το Hollywood από παλιά

Εκατό χρόνια ζωής έκλεισε η φωτογράφος Εντίτα Σέρμαν και το γιόρτασε με μια έκθεση φωτογραφίας από όλη της τη ζωή ανάμεσα στους stars του Hollywood.

Μια έκθεση βασισμένη στο άσπρο και το μαύρο. Μια έκθεση με τους παλιούς stars του Hollywood. Μια έκθεση με το άρωμα κινηματογράφου. Μια έκθεση από την πορεία της Εντίτα

Σέρμαν μέσα στα πλατό. Η φωτογράφος που την αποκαλούσαν όλοι ως “Duchess of Carnegie Hall” έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής της και το γιόρτασε με μια μεγάλη έκθεση, που περιέχει τα σημαντικότερα έργα της.

Έχοντας δει από κοντά και έχοντας φωτογραφήσει τους μεγαλύτερους stars που πέρασαν ποτέ από το Hollywood – ανάμεσά τους οι Τσάρλτον Χέστον, Κρίστοφερ Πάλμερ, Χένρι Φόντα, Άλφρεντ Χίτσκοκ και πολλούς ακόμα, έχοντας υπάρξει φίλη του Άντι Γουόρχολ (“μάλλον με έκανε παρέα επειδή τον εντυπωσίαζαν τα περίεργα ρούχα που φόραγα” λέει αστειευόμενη η ίδια) έγραψε ιστορία στην “πρωτεύουσα της 7ης τέχνης” και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Δες μερικά από τα έργα της που παρουσιάζονται στην έκθεση στη γκαλερί 25CPW και θα είναι ανοικτή για το κοινό έως τις 29 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα