Το Grey’s Anatomy επέστρεψε: Τελικά χώρισαν η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ;

Μια μεγάλη φυγή, μια σχέση 9 χρόνων στα πρόθυρα χωρισμού, μια ομάδα που έσπασε οριστικά... Κάπως έτσι ήταν το σκηνικό που μας άφησε το Grey's Anatomy στο φινάλε της 10ης σεζόν.

Γράφει ο Στέργιος Πουλερές

Η Κριστίνα Γιάνγκ αποχώρησε και η ομάδα των 5 (Κριστίνα, Ίζι, Μέρεντιθ, Τζορτζ, Άλεξ) διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη, με τον Άλεξ και τη Μέρεντιθ να μένουν οι δυο τους. Και όταν λέμε οι δυο τους το εννοούμε γιατί ο μεγάλος χωρισμός της Γκρέη με τον Ντέρεκ για το αν θα φύγουν μαζί για Ουάσινγκτον ή όχι μας έβαλε στην «μπα,

σιγά μην χωρίσουν αυτοί οι δύο» υποψία.

(Τα SPOILERS πολλοί εμίσησαν τις κλειδαρότρυπες ουδείς, γι΄ αυτό αν δεν έχεις δει το επεισόδιο διάβασε μόνο την αρχή και τέλειωσε το όταν το δεις!)

Για να μην σας ταλαιπωρούμε ο Ντέρεκ και η Μέρεντιθ δεν χώρισαν. Όμως για να φτάσουμε σε αυτό μεσολάβησαν πολλά. Μία νυχτερινή επίσκεψη στο σπίτι του Άλεξ την ώρα που κοιμόταν μαζί με την φίλη του και ένας μεταμεσονύχτιος μόνολογος της Μέρεντιθ για το τι θα ήθελε από αυτές που συνειδητοποιείς ότι οι γυναίκες αν έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο απλών, θα διαλέξουν το τρίτο το δύσκολο. «Δεν θέλω να φύγει για την Ουάσινγκτον, δεν θέλω να μείνει εδώ επειδή το θέλω, θέλω να μείνει από μόνος του» λέει η Μέρεντιθ. Και σαν να την ακούει κάποιος από κει ψηλά το πετυχαίνει.

Την ώρα που η Μάργκαρετ Πιρς, θετή αδελφή της, προσπαθούσε να την προσεγγίσει, ο Ντέρεκ βίωσε διάφορα περιστατικά που τον έκαναν να συνειδητοποιήσει πως η οικογένεια θέλει να θυσιάσεις κάτι τόσο μεγάλο όσο η συμμετοχή του σε ερευνητικό πρότζεκτ που ίσως βρει σωτηρία για ανίατη ασθένεια και πως τα παιδιά έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση της απουσίας.

Στο μεταξύ όλο το νοσοκομείο έχει στρατευτεί για να τονώσει το ηθικό του Όουεν μετά την αποχώρηση της Κριστίνα και μεταξύ άλλων ο Έιβερι, ο Άλεξ και ο Ντέρεκ του προτείνουν να πάνε για ποτό. Κι όμως σε κανένα σημείο του επεισοδίου δεν βλέπουμε την θλίψη του γιατρού που έχασε τη γυναίκα που αγαπούσε.

Παράλληλα, η Κάλι με την Αριζόνα σκέφτονται να κάνουν δεύτερο παιδί με παρένθετη μητέρα. Δηλαδή η Κάλι το σκέφτεται γιατί η Αριζόνα είναι σίγουρη. Κι ενώ στην αρχή προσπαθούν να πείσουν η μία την άλλη για το αντίθετο, στο τέλος το καταφέρνουν. Και οι δύο.

Ένα φορείο που πέφτει από την ταράτσα του νοσοκομείου σκάει σε ένα τζιπ που μέσα βρίσκονται ένας νεαρός με την φίλη του και επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις. Η οροφή τους πλακώνει και εγκλωβίζονται. Όταν βγαίνουν τίποτα δεν φαίνεται να είναι άσχημα. Μόνο που η νεαρή έχει ματώσει στο κεφάλι και μένει αναίσθητη. Αυτό ταράζει τον φίλο της και την μητέρα του, η οποία με μια συγκινητική εξομολόγηση στην Κάλι της ανοίγει τα μάτια για το πόσο θέλει και η ίδια την παρένθετη μητέρα.

Έτσι, τώρα η Κάλι συμφωνεί και η Αριζόνα διαφωνεί μιας και αποφάσισε να συμμετέχει στην ομάδα εργασίας μιας γιατρού και αυτό θα απαιτήσει να ξανακάνει μαθήματα για ειδίκευση και να αφιερώσει χρόνο αλλού και όχι στο παιδί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Το Grey’s Anatomy επέστρεψε: Τελικά χώρισαν η Μέρεντιθ και ο Ντέρεκ; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα