Το Facebook καταργεί τα «Άλλα» μηνύματα και στέλνει… message request – Όλες οι αλλαγές

Νέες αλλαγές μας επιφυλάσσει το Facebook και όπως όλα δείχνουν θα φέρουν τα πάνω κάτω στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών που δεν είναι «φίλοι» στη δημοφιλή ιστοσελίδα.

Μέχρι πρότινος, μπορούσαμε να στείλουμε μηνύματα σε άτομα που δεν υπήρχαν στη λίστα φίλων μας, τα οποία όμως, δεν πηγαίνουν απευθείας στο φάκελο μηνυμάτων του παραλήπτη, αλλά σε έναν άλλο, ειδικά διαμορφωμένο να υποδέχεται τα μηνύματα που δεχόμαστε από αγνώστους.

Ο φάκελος αυτός είναι ορατός μόνο από υπολογιστή και όχι από

smartphones και φέρει το όνομα «Άλλα» ή «Other» και μας απαλλάσσει από τα ενοχλητικά μηνύματα, καθώς δεν λαμβάνουμε ειδοποιήσεις για το περιεχόμενό του και το τσεκάρουμε όποτε εμείς θέλουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δεδομένα στους φακέλους μηνυμάτων του Facebook αλλάζουν, καθώς τα «Other» καταργούνται και αντί αυτών η ιστοσελίδα μας συστήνει τα… message request, δηλαδή τα αιτήματα μηνυμάτων από τους χρήστες που δεν συμπεριλαμβάνονται στους φίλους μας.

Η νέα προσθήκη μας δίνει τη δυνατότητα να δεχτούμε ή να απορρίψουμε το μήνυμα των αγνώστων σε εμάς χρηστών, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν τι από τα δύο επιλέξαμε. Το «seen» και το «διαβάστηκε» δεν θα είναι διαθέσιμα σε αυτού του είδους τα μηνύματα, βγάζοντας τον παραλήπτη από τη δύσκολη θέση να… εκδηλωθεί!

Το update αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη και σιγά σιγά θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.

Αναμένουμε λοιπόν.

The post Το Facebook καταργεί τα «Άλλα» μηνύματα και στέλνει… message request – Όλες οι αλλαγές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα