Το FHM επέλεξε Τζένιφερ Λόρενς – Αυτές είναι οι 10 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο [εικόνες]

07:24 5/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Το περιοδικό FHM για άλλη μια χρονιά ζήτησε τη βοήθεια του ανδρικού πληθυσμού για να αναδείξει την πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη και μαζί με αυτήν άλλες 99 που αποτελούν τις 100 πιο σέξι γυναίκες για το 2014. Εμείς σας παρουσιάζουμε την πρώτη δεκάδα που έχει αναμενόμενα ονόματα και αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές βρίσκεται και στην κορυφή!

Η Τζένιφερ Λόρενς μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να αναρριχηθεί από ένα ελπιδοφόρο και ανερχόμενο κορίτσι στην πιο σέξι γυναίκα παγκοσμίως και να αφήσει πίσω τις άλλοτε κραταιές κυρίες. Και η Τζένιφερ ήταν η μόνη της δεκάδας που δεν έδωσε αφορμές, αλλά μόνο αιτίες ήταν που την έφεραν στην πρώτη θέση. Το σέξι βλέμμα της και ότι ακόμα δεν μας έχει δείξει τίποτα. Η πρωτιά είναι και μια παρακίνηση προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλη μία έκπληξη είναι η Μισέλ Κίγκαν στο νούμερο 2. Η Μισέλ έδωσε αρκετές αφορμές και ιδίως μια γυμνόστηθη φωτογραφία της που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Από κάτω της βρέθηκε η Ριάνα που όλοι έχουμε δει τα προσόντα της και που εδώ και ένα μήνα είναι και πάλι στις επάλξεις με αποκαλυπτική διάθεση.

Τα άλλα δύο ονόματα της πεντάδας είναι η Έμιλι Ρατακόφσκι και η Κάλι Κουόκο. Η μεν εδώ και πόσο καιρό δεν μας έχει αφήσει σε ησυχία με τα γυμνά της και η δε, αν και άρτι νυμφευθείσα, μίλησε για τα εμφυτεύματα στο στήθος της και μας έστρεψε τα βλέμματα εκεί.

Δείτε όλη τη δεκάδα σε ένα μίνι αφιέρωμα. 1 από 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 10. Σκάρλετ Γιόχανσον 9. Νικόλ Σέρτζινγκερ Λούσι Μέκλενμπεργκ 7. Μπιγιονσέ 6. Μίλα Κούνις 5. Κάλι Κουόκο 4. Έμιλι Ρατακόφσκι 3. Ριάνα 2. Μισέλ Κίγκαν 1. Τζένιφερ Λόρενς

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews