Το Budget Travel ψηφίζει Ελλάδα – Η χώρα μας στη λίστα με τους ιδανικούς και οικονομικούς προορισμούς [εικόνες]

10:31 1/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μικρές ανάσες δίνουν στη χώρα μας δημοφιλή ταξιδιωτικά site και περιοδικά, συγκαταλέγοντάς την το τελευταίο διάστημα σε λίστες με τους ομορφότερους προορισμούς και τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία.

Μετά το trip advisor, λοιπόν, σειρά έχει το αμερικάνικο «Budget Travel», το οποίο δημοσίευσε τις 24 προτάσεις του για ιδανικά ταξίδια μέσα στο 2016 τα οποία έχουν και εξαιρετική σχέση τιμής-οφέλους.

Στην πρώτη δεκάδα αυτών και συγκεκριμένα στην Πέμπτη θέση βρίσκεται και η Ελλάδα

με φράσεις, όπως «υψώστε ένα ποτήρι ούζο στην γενέτειρα του Δυτικού πολιτισμού» και «με χαμηλό ιστορικό στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου είναι η κατάλληλη εποχή για εμάς τους Αμερικάνους να επισκεφθούμε την μεσογειακή χώρα που προσπαθεί να βγει από την ύφεση και την οικονομική κρίση», να προσπαθούν να πείσουν τους αναγνώστες του να επισκεφθούν τις ομορφιές της χώρας μας. Αναλυτικά η δεκάδα…

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1. Ισλανδία 2. Σαν Αντόνιο 3. Κούβα 4. Λος Άντζελες 5. Ελλάδα 6. Βιετνάμ 7. Μαρτινίκη 8. Γκαλαπάγκος 9. Πορτογαλία 10. Ισλα Χόλμποξ

The post Το Budget Travel ψηφίζει Ελλάδα – Η χώρα μας στη λίστα με τους ιδανικούς και οικονομικούς προορισμούς [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα