Της φυλακής τα σίδερα είναι για την Τζένα Τζέιμσον!

18:48 8/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Για πολλά χρόνια ήταν η απόλυτη φαντασίωση του αντρικού πληθυσμού και απασχόλησε με τις εμφανίσεις της τον Τύπο. Κάτι λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η Τζένα Τζέιμσον για τουλάχιστον μια δεκαετία ήταν η βασίλισσα της πορνό βιομηχανίας. Και μπορεί το 2007 να ανακοίνωσε ότι τελείωσε η καριέρα της μπροστά από τις κάμερες, ωστόσο ποτέ δεν χάθηκε από το προσκήνιο. Βέβαια τα τελευταία χρόνια για όλους τους λάθος λόγους.

Η 38χρονη star συνελήφθη

πριν από λίγες μέρες, καθώς επιτέθηκε σε μια γυναίκα. Για την ακρίβεια η Τζέιμσον γιόρταζε τα γενέθλιά της στην έπαυλή της, αλλά ήρθε στα χέρια με μια καλεσμένη της. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει την εμφάνισή της η αστυνομία στο σπίτι της στη Καλοφόρνια και να περάσει χειροπέδες στην πρώην porn star.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αλλά όπως φαίνεται η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια, καθώς η Τζέιμσον κατηγόρησε την καλεσμένη της ότι προσπάθησε να της κλέψει πράγματα από το σπίτι.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέιμσον έχει προβλήματα με τις αρχές. Πριν από ένα χρόνο έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, καθώς την πιάσανε να οδηγεί κάτω από την επήρεια αλκοόλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα