Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Άρη – Γκολ και θέαμα στις άλλες αναμετρήσεις!

Αν και βρέθηκε να αγωνίζεται με δέκα παίκτες από το 64' μετά από αποβολή του Τσουμάνη, ο Άρης κατάφερε να πετύχει την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στη Νέα Σμύρνη με 2-1 επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58' με τον Καμπάνταη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς

με τέρματα των Αγκάνθο (62') και Ουντότζι (88').

Στα άλλα ματς της ημέρας...

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2

Βαθμούς κι εντυπώσεις μοιράστηκαν Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League. Σ΄ένα «χορταστικό» 2-2, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με τον Ούμπιντες και πήραν την ισοπαλία στο 90' με τον Μπρίτο, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 41' με τον Ντε Μπλάσις και προηγήθηκαν, χάρη στο τέρμα του Εντό στο 86ο λεπτό.

Εργοτέλης-Πλατανιάς 3-1

Σημαντική νίκη με την οποία βελτίωσε αισθητά την θέση του στην βαθμολογία, φθάνοντας στην 2η θέση τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό, πέτυχε απόψε ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε άνετα με 3-1 του Πλατανιά στο Ηράκλειο. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Διαμαντάκος (36'), Πελέ (41') και Ρομάνο (47'), ενώ για τους φιλοξενούμενους, μείωσε ο Τόρες στο 65ο λεπτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα