Τι θα δούμε στο Μουντιάλ σήμερα: Αργεντινή–Ιράν, Γερμανία–Γκάνα, Νιγηρία–Βοσνία

Η Κόστα Ρίκα έχει βαλθεί να διαψεύσει τους πάντες και τα πάντα, από το απόλυτο αουτσάιντερ, έγινε φαβορί καθώς θα προκριθεί πρώτη στον όμιλο και σε περίπτωση που η Εθνική προκριθεί θα συναντηθούν στους «16». Το Μουντιάλ, όμως, έχει συνέχεια και στα σημερινά παιχνίδια η Αργεντινή έχει την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση στον ΣΤ' όμιλο και η Γερμανία στον Ζ' όμιλο.

Αργεντινή – Ιράν

Οι διαφορές των δύο ομάδων είναι σαν την μέρα με τη νύχτα. Οι ποδοσφαιριστές του Αλεχάντρο Σαμπέγια, έχουν την ευκαιρία να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά για να γίνει

αυτό θα πρέπει να κερδίσουν το Ιράν, που θα έχει όλους τους παίκτες πίσω από την μπάλα, το λεγόμενο: «πούλμαν».

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο Μινεϊράο, Μπέλο Οριζόντε

Αξίζει να το δεις: Για το αν η Αργεντινή θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνα του Ιράν, αν ο Μέσι θα κάνει κάποιο...σόου κι αν η Αργεντινή προσφέρει θέαμα.

Γερμανία – Γκάνα

Η Γερμανία στον πρώτο αγώνα νίκησε την Πορτογαλία, με 4 – 0. Η Γκάνα έχασε από την Αμερική, με 2-1. Το παιχνίδι για τους Γκανέζους είναι κομβικής σημασίας, αν θέλουν να έχουν ελπίδες για την πρόκριση. Η Γερμανία έδειξε και είναι ένας από τους δυσκολότερους αντιπάλους και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Αφρικανοί θα πρέπει να δώσουν το 200% για να κερδίσουν τα «πάντσερ».

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο Καστελάο, Φορταλέζα

Αξίζει να το δεις: Για το αν η Γερμανία θα συνεχίσει από το ματς με την Πορτογαλία, η αν οι Γκανέζοι θα μπορέσουν να τους παγιδεύσουν και να πάρουν έστω και έναν βαθμό.

Νιγηρία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

Οι Νιγηριανοί είναι σε καλύτερη μοίρα καθώς έχουν τον βαθμό της ισοπαλίας από το πρώτο ματς με το Ιράν. Οι Βόσνιοι έχουν μηδέν βαθμούς και η νίκη με τους Αφρικανούς είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Η Βοσνία στο πρώτο Μουντιάλ της ιστορίας της, θα διεκδικήσει παράλληλα την πρώτη της νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Ώρα σύσκεψης: 01:00, ΝΕΡΙΤ, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Παντανάλ, Κουϊάμπα

Αξίζει να το δεις: Για το αν η Βοσνία θα πάρει την πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ, ή τον πρώτο της βαθμό σ'ενδεχόμενη ισοπαλία και αν θα συνεχίσει με ήττα...

Keywords
Τυχαία Θέματα