Τι σημαίνει το Α-113 που εμφανίζεται σε κάθε ταινία της Pixar και της Disney;

14:00 3/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Είναι κάτι που αν δεν μας το τόνιζαν δεν θα το προσέχαμε. Κι όμως αφού μας το ανέφεραν και στην ουσία υπέδειξαν θυμηθήκαμε ότι είναι αληθινό γεγονός. Σχεδόν σε κάθε ταινία που έχει σχεδιάσει η Pixar βρίσκει τον τρόπο για να μας δείξει το Α-113. Μα θα είναι σε σημείο μη εμφανές μα θα αναφέρεται στο σενάριο, αυτό είναι κάτι ανεξήγητο.

Ανεξήγητο μέχρι σήμερα που η Huffington Post μας δίνει τη λύση

του μυστηρίου. Το Α-113 το είδαμε στο Ψάχνοντας το Νέμο, στο Toy Story, στο Cars, στο Ρατατούης, Wall-E, Up In The Air και πολλά άλλα. Το ίδιο ακριβώς έχει εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές σειρές όπως τους Simpsons.

Την απάντηση στο ερώτημα μας έδωσε ο χρήστης του reddit TheGhostWhoHatesSpills: «Το Α-113 αναφέρεται σε μία τάξη της σχολής καλών τεχνών της Καλιφόρνια, California Institute Of Arts. Ήταν η τάξη των πρωτοετών για γραφιστικό σχέδιο και σχεδιασμό κινουμένων, από την οποία πέρασαν οι περισσότεροι animators της Pixar και της Disney και εκεί ανακάλυψαν και τελειοποίησαν την τέχνη τους. Η χρήση του στα φιλμ είναι μια φιλική υπενθύμιση ότι πέρασαν από αυτό το τμήμα και χωρίς αυτό δεν θα είχαν κάνει όλα αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα