Θύματα ρατσισμού ο Σισέ και η λευκή σύντροφός του

Ρατσιστικές επιθέσεις δέχονται τον τελευταίο καιρό ο αστέρας της Νιούκαστλ, Παπί Σισέ, και η σύντροφός του, Ρέιτσελ Γκράχαμ, ενώ προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μηνύματα αχρείου περιεχομένου αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, τα οποία επιτίθενται με τον πιο άσχημο τρόπο στον 27χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό και την 22χρονη Μις Νιούκαστλ, με την πρόφαση ότι είναι interracial (διαφορετικής φυλής) ζευγάρι.

Οι ρατσιστικές επιθέσεις εντοπίστηκαν από το ζευγάρι μέσω της μητέρας της Γκράχαμ, η οποία απηύδησε από τους χαρακτηρισμούς που απέδιδαν στην

κόρη της, ενημερώνοντάς την. Όπως αναφέρει η DailyMail, τα σχόλια που δέχθηκε ο Σισέ και η σύντροφός του είναι τόσο αισχρά, που αρνείται να τα δημοσιεύσει.

Ο λόγος πλέον είναι της αστυνομίας, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη ή τους δράστες του εγκλήματος. Η Γκράχαμ δήλωσε: «Είναι πραγματικά απαίσιο. Μας βρίζουν επειδή είμαι λευκή και ο Παπί είναι μαύρος. Μερικά από τα σχόλια είναι μέχρι και απειλητικά. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο μπορεί κάποιος να ξεστομίσει τέτοια πράγματα, ειδικά από τη στιγμή που ο Παπί είναι τόσο καλός άνθρωπος και σπουδαίος στη δουλειά του».

Keywords
Αναζητήσεις
poia einai h nea syntrofos tou cisse
Τυχαία Θέματα