Θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα – Έδειξε τη φωτογραφία του κλέφτη στον αέρα του Πρωινού του Ant1 [βίντεο]

Για όσα έζησε την Παρασκευή το βράδυ μίλησε τη Δευτέρα στο «Πρωινό» η Λίτσα Πατέρα, η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της.

Άγνωστος άνδρας εισέβαλλε στο σπίτι της προκειμένου να της αφαιρέσει χρήματα αλλά και αντικείμενα υψηλής αξίας. Η αστρολόγος «έπεσε» επάνω του και σε κατάσταση σοκ άρχισε να τρέχει έξω από το σπίτι της ζητώντας βοήθεια.

«Το ωραίο είναι ότι εμείς στην πολυκατοικία που

είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχει πρεσβεία κάτω με κάμερες, με κόσμο, έχει φύλαξη, εγώ έχω κάμερες μέσα στο σπίτι. Όμως είχαμε κάνει το λάθος και δεν είχαμε κλειδώσει. Έφυγε η κοπέλα και δεν κλείδωσε. Χωρίς εργαλεία, χτύπησε την πόρτα με τον ώμο του ο άνθρωπος που θα δούμε και μπήκε μέσα.

Εγώ ήμουν στην κρεβατοκάμαρα. Άκουσα έναν ψιλοθόρυβο, λέω γύρισε η κοπέλα και βγαίνω έξω σιγά σιγά και όπως πήγα προς την πόρτα τη βλέπω μισάνοιχτη, καταλαβαίνω ότι κάτι γίνεται και γυρίζω δεξιά που είναι μία κρεβατοκάμαρα και βλέπω μέσα αυτόν τον κύριο. Ντυμένος καταπληκτικά. Βγήκα έξω. Η αστυνομία λέει πάντοτε να βγαίνετε έξω και αρχίζω βεβαίως να φωνάζω και αρχίζουν και οι σειρήνες και έφυγε τρέχοντας», είπε στον Γιώργο Λιάγκα.

Η αστρολόγος μάλιστα έδειξε και στον αέρα της εκπομπής τη φωτογραφία του άνδρα. Οι αρχές όπως είπε βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του, αφού το βίντεο-ντοκουμέντο βοηθά πολύ στις έρευνες.

Ο Γιώργος Λιάγκας από τη μεριά του απευθύνθηκε σε όλους τους τηλεθεατές και πέρασε το δικό του μήνυμα για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των σπιτιών…

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Θύμα ληστείας η Λίτσα Πατέρα – Έδειξε τη φωτογραφία του κλέφτη στον αέρα του Πρωινού του Ant1 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα