Θρίλερ στη Σερβία: Συνελήφθη κάτοχος διαβατηρίου που έχει το ίδιο όνομα με τον καμικάζι του Stade de France

Νέο θρίλερ με τους δράστες της επίθεσης στο Παρίσι, καθώς στη Σερβία συνελήφθη μετανάστης που είχε στην κατοχή του συριακό διαβατήριο με το ίδιο όνομα που ανακαλύφθηκε στο Stade de France και φέρεται να ανήκε στον έναν από τους δύο δράστες-καμικάζι, ο οποίος μάλιστα ταυτοποιήθηκε στη Λέρο.

Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα Blic, το διαβατήριο περιέχει τα ίδια

ακριβώς στοιχεία, αλλά διαφορετική φωτογραφία. Εντοπίστηκε το Σάββατο, στο κέντρο υποδοχής στο Πρέσεβο. Επισήμως, το υπουργείο Εσωτερικών της Σερβίας δεν σχολιάζει το περιστατικό.

Το διαβατήριο φέρεται να ανήκει στον 26χρονο Άχμαντ Αλ Μοχάμαντ και σύμφωνα με όσα είπε και ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας, μετά την ταυτοποίησή του στις 3 Οκτωβρίου στη Λέρο, κατέθεσε αίτημα για παροχή ασύλου στη Σερβία, στο κέντρο υποδοχής του Πρέσεβο - όπου συνελήφθη το άτομο με το δεύτερο διαβατήριο στο ίδιο όνομα - και τα ίχνη του στη συνέχεια χάθηκαν στην Κροατία.

Η σερβική εφημερίδα Blic, επιχειρώντας να δώσει εξήγηση στο περιστατικό, υποστηρίζει ότι είναι πολύ πιθανό οι δύο άνδρες να αγόρασαν χωριστά πλαστά συριακά διαβατήρια από τον ίδιο πλαστογράφο στην Τουρκία.

The post Θρίλερ στη Σερβία: Συνελήφθη κάτοχος διαβατηρίου που έχει το ίδιο όνομα με τον καμικάζι του Stade de France appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα