Θρίλερ με τον εντοπισμό της Μαντλίν στην Παραγουάη: Για φιάσκο μιλούν οι Αρχές

Μετά τον συναγερμό για τον εντοπισμό της Μαντλίν ΜακΚαν στην Παραγουάη και την τεράστια επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό της, οι Αρχές της χώρας καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του ιδιωτικού ερευνητή που τους οδήγησε στο εξαφανισμένο κοριτσάκι.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Miraz Ullah Ali ισχυρίστηκε πως είχε εντοπίσει τη Μαντλίν στην πόλη Aregua, 27 χιλιόμετρα μακριά από την πρωτεύουσα Asuncion. Ο άνδρας υποστήριξε πως η 12χρονη σήμερα Μαντλίν ζει υπό την επιτήρηση μιας γυναίκας.

«Η ομάδα

μου έλαβε την πληροφορίας πως η Μαντλίν έφτασε στην Παραγουάη πριν από ένα με δύο μήνες και ζει στην πόλη» είχε δηλώσει στο ABC. Μετά την ενημέρωση των γονιών της, η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚαν έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την αγαπημένη τους κόρη να ενημερώσει τις αρχές.

Μετά από πολύωρες έρευνες στην πόλη, οι αρχές της Παραγουάης καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του ιδιωτικού ερευνητή, αμφισβητώντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία του.

Παρά το γεγονός ότι τελικά απαξιώθηκαν οι ισχυρισμοί του ιδιωτικού ερευνητή, o Επίτροπος Σάνι Αμαρίλα ανέφερε πως ξεκίνησε έρευνα από τέσσερα αστυνομικά τμήματα στην Aregua, το υπουργείο Εσωτερικών και την τοπική υπηρεσία της Interpol.

«Ερευνούμε γειτονιές όπου ζουν ξένοι πολίτες για να δούμε αν υπάρχει παρόμοια περιγραφεί με την κοπέλα που ισχυρίστηκε ότι είναι η Madeleine. Η είδηση απλώνεται σε όλη την υδρόγειο. Είναι πολύ σημαντικό. Αν βρίσκονται στην περιοχή, πρέπει να βρούμε το κορίτσι και να το επιστρέψουμε στην οικογένειά του», δήλωσε ο Αμαρίλα.

Την ίδια στιγμή, ο επιθεωρητής Λούις Ιγκνάσιο της Interpol αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του ιδιωτικού ερευνητή σημειώνοντας πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία γι αυτόν, κάτι που τον καθιστά μη αξιόπιστο. Η Interpol όμως διενήργησε έρευνα για την Μαντλίν και για την ταυτότητα του ιδιωτικού ερευνητή.

«Δεν έχω τίποτα που να μπορώ να προσθέσω εκτός από το ότι κινούμαστε με όλες μας τις δυνάμεις. Προς το παρόν δεν έχουμε τίποτα. Η Aregua είναι μια πολύ μεγάλη και πυκνοκατοικημένη πόλη και η έρευνα μας αιφνιδίασε», σημείωσε ο Σεμπάστιαν Τζάρα από την Interpol Παραγουάης.

Η Madeleine είχε εξαφανιστεί σε ηλικία 3 ετών από ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Praia de Luz το 2007. Η οικογένειά της δεν εγκατέλειψε ποτέ την ελπίδα ανεύρεσής της. Μετά την απαγωγή της, έχουν δοθεί πολλά «στίγματά» της στην Πορτογαλία, τη Σουηδία, το Βέλγιο, το Μαρόκο και την Ολλανδία που έχουν αποδειχτεί λανθασμένα.

The post Θρίλερ με τον εντοπισμό της Μαντλίν στην Παραγουάη: Για φιάσκο μιλούν οι Αρχές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα