Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» από νωρίς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει σε 3-1.


Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με πέναλτι που έκανε ο Ταυλαρίδης στον Ροντρίγκες, ανατροπή όμως που έγινε εκτός μεγάλης περιοχής. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μπερμπάτοφ κάνοντας το 1-0 στο 28’.
Ο ΠΑΟΚ

συνέχισε να πιέζει τον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Ροντρίγκες στο 31'.

Ο Στιλ που είχε κάποιες καλές αποκρούσεις δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το 3-0 καθώς από δική του κακή έξοδο ο Βίτορ στο 42’ με κεφαλιά από στημένη μπάλα έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων».

Στο 72' ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρινάκη από τον Λέοβατς. Ο Αρετόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα με τον Καρέλη να εκτελεί και να πετυχαίνει το γκολ της ομάδας του.

ΠΑΟΚ (Ιγκορ Τούντορ): Γλύκος, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Σάμπο (71' Χαρίσης), Τζιόλης, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Ζαίρο (82' Αθανασιάδης), Μακ, Μπερμπάτοφ (30' Πέλκας).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου) : Στιλ, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής (62' Κλωναρίδης), Ζέκα, Αμπέιντ (83' Πέτριτς), Ατζαγκούν, Καρέλης (83' Λαγός), Μπεργκ.

The post Θριαμβευτής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με ΠΑΟ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα