«Θραύση» κάνουν οι κούκλες του σεξ – Κάνε κι εσύ δικιά σου μία με 12 ευρώ! [εικόνες]

Την τιμητική τους έχουν οι κούκλες του σεξ κατά τη διάρκεια των εορτών καθώς οι πωλήσεις αυξάνονται, ενώ όσοι επιλέγουν να περάσουν τις κρύες γιορτινές νύχτες με παρέα, δεν έχουν παρά να πληρώσουν 12 ευρώ.

Το εργοστάσιο που βρίσκεται στην πόλη Νίνγμπο της Κίνας δεν σταματάει να παράγει τις κούκλες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο κάνει απίστευτες πωλήσεις οι οποίες εκτοξεύονται ακόμα παραπάνω όταν έρχονται οι γιορτινές μέρες.

Σύμφωνα με την κινέζικη εφημερίδα Southern Weekly, το εργοστάσιο παράγει 13 διαφορετικά μοντέλα που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η γκάμα περιλαμβάνει όλους τους τύπους γυναικών, ξανθές, μελαχρινές, με μακριά ή κοντά μαλλιά, πράσινα η γαλάζια μάτια, πλούσιο η φτωχό μπούστο. Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν όλες οι κούκλες είναι το καλλίγραμμο σώμα.

Οι εκπρόσωποι του εργοστασίου δήλωσαν ότι κάθε χρόνο πωλούνται περισσότερες από 50.000 κούκλες σε Ιαπωνία και Κορέα ενώ το κόστος τους κυμαίνεται στα 12 ευρώ.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα