Θεσσαλονίκη, η πόλη – κατά Άνθιμον – του «Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες»

Να φύγουν οι ξένοι από την πόλη του ζήτησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πόλη με τον... εύγλωττο τίτλο «Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, την Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων και Ορθόδοξα Χριστιανικά σωματεία.

Ο κ. Άνθιμος μίλησε για κίνδυνο πληθυσμιακής αλλοίωσης

της Ελλάδας λόγω της έλευσης των μουσουλμάνων προσφύγων και τόνισε ότι θα είναι έγκλημα αν ανακατευτούν άλλοι λαοί και θρησκεύματα στη Θεσσαλονίκη.

Τον λόγο πήρε και ο στρατηγός ε.α. και επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος μίλησε για την «προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της ΕΕ» και έκανε λόγο για κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Ελλάδας.

Ο κ. Φράγκος τόνισε ότι με την έλευση των προσφύγων και παράνομων μεταναστών ο αριθμός των μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φτάσει σήμερα στις 610.000 δηλαδή στο 4,7% του γενικού πληθυσμού. «Η αυξητική τάση των παράνομα εισερχόμενων στη χώρα είναι εφιαλτική» είπε και πρόσθεσε ότι «δεν έχουμε ανάγκη αλλαγής του πληθυσμού, θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες».

Μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης έκαναν παρέμβαση έξω από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, μοιράζοντας περίπου 1.000 φυλλάδια με το απόσπασμα από το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον "....ξένος ήμην και ου συνηγάγετέ με".

The post Θεσσαλονίκη, η πόλη – κατά Άνθιμον – του «Μένουμε Χριστιανοί, μένουμε Έλληνες» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα