Θερμή υποδοχή της Ιωάννας Καλατζάκου-Τσατσαρώνη από τον Αντώνη Σαμαρά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τις ευρωεκλογές

Πανηγυρική και φυσικά αισιόδοξη ήταν η ατμόσφαιρα στο ξενοδοχείο Κάραβελ όπου η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τους υποψηφίους της για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Μεταξύ των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν ήταν και η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ιωάννα Καλαντζάκου-Τσατσαρώνη η οποία αποφάσισε να δώσει την μάχη στην Ευρώπη αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση της ΝΔ.

«Είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή που εναρμονίζεται με την κρισιμότητα της συγκυρίας. Ένιωσα ότι όφειλα να συστρατευθώ στη μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση της διεθνούς εμπιστοσύνης στην αξιοπιστία της χώρας μας και να θέσω όλες μου τις δυνάμεις στην υπηρεσία αυτού του σκοπού», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της.

Η κυρία Καλατζάκου-Τσατσαρώνη αντάλλαξε θερμές χειραψίες και εναγκαλισμούς με τον πρωθυπουργό στην ανακοίνωση του ονόματός της και στην συνέχεια στάθηκε δίπλα στους συγκεντρωμένους συνυποψηφίους της

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα