Θεός και ο Ολάντ;

Πολύ γέλασε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την πλάκα του Ολάντ στον Τσίπρα. Όχι να του τη λέει ο Sexy Alexis και μέσα στο σπίτι του!

Ωραία πλάκα έκανε ο Ολάντ στον Αλέξη Τσίπρα. Αφού ο Τσίπρας θυμωμένος που δεν τον δέχθηκε, τον είπε Ολαντ-δρέου, πριν καν τελειώσει η συνέντευξη Τύπου ο Ολάντ είχε ήδη καλέσει τον Βενιζέλο στο Παρίσι. Και μάλιστα για την επόμενη μέρα!

Ο νεαρός Αλέξης έμεινε τελικά μπουκάλα, αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να δει κάτι παλαιοκομμουνιστές (μιας και το ΚΚ στη Γαλλία είναι σβησμένο) και έναν τροτσκιστή, τον Ζαν-Λικ Μελανσόν, ο οποίος πήρε 11% και τον παρομοιάζουν με τον Αλέξη. Ο Ολάντ μαθαίνοντας τις απόψεις που εξέφρασε ο Αλέξης προφανώς πήρε ανάποδες. Αυτές τις μέρες ο άνθρωπος, αν μη τι άλλο, έχει φροντίσει να παρουσιάσει τις πιο φιλελληνικές θέσεις, όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ακόμα και στο G8. Και πάει ο άλλος σπίτι του και του τη λέει. Και σκέφτηκε μάλλον το ρητό «μία η αλεπού, δέκα του αλεπουδάκια;».

Έτσι μάλλον στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έλεγα ότι ο Αλέξης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Και η αλαζονεία που σου δημιουργούν καμιά φορά οι ψευδαισθήσεις έχουν και αντίτιμο. Μπορεί το συγκεκριμένο γεγονός να μην παίξει κανένα ρόλο στις εκλογές, αλλά σε επίπεδο εντυπώσεων και Ευρωπαϊκής πολιτικής οι συμβολισμοί είναι φανεροί. Δηλαδή με ποιους μιλάμε και με ποιους δεν μιλάμε…

Διαβάστε ακόμα:

* Αλέξη είσαι πάνω από Θεός. Είσαι ο Έλβις…

* Την “πέφτουν” τα ΜΜΕ στο ΣΥΡΙΖΑ;

* Με χάλασε ο Τζήμερος

Keywords