«Θέλω να κάνω τρελό σεξ» – Καθηγήτρια έστελνε ερωτικά μηνύματα σε 16χρονη μαθήτρια [εικόνα]

Συνελήφθη 34χρονη καθηγήτρια και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες επειδή έστελνε μηνύματα ερωτικής φύσεως σε 16χρονη μαθήτρια της.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι η Λέλα Γουίφορντ έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως σε μαθήτρια της.

Μετά από έρευνα οι Αρχές ανακάλυψαν τα προκλητικά μηνύματα της 34χρονης η οποία συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή. Η καθηγήτρια αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Μάλιστα, η αναπληρώτρια καθηγήτρια δεν περιορίστηκε μόνο στα μηνύματα με το κινητό της τηλέφωνο καθώς έστελνε και σε άλλους μαθητές της μέσω λογαριασμού που διατηρεί μαζί με τον άνδρα της στο Facebook. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να σβήσει το προφίλ επειδή δεν μπορούσε να βλέπει όλα αυτά που έλεγαν οι μαθητές για την γυναίκα του.

Η 34χρονη καθηγήτρια είχε στείλει ένα μήνυμα στην μαθήτρια της για να της ζητήσει να της στείλει μία φωτογραφία της χωρίς μπλούζα. Η μαθήτρια δεν δέχτηκε και τότε η καθηγήτρια της απάντησε: «Θέλω να κάνω τρελό και παλαβό σεξ με κάποια που ξέρει να φιλάει».

Επίσης οι Αρχές κατάσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης ενώ της επέβαλλαν πρόστιμο 15.000 δολαρίων.

Η διευθυντής του Λυκείου Σέρι Ράουλερσον διευκρίνισε ότι η 34χρονη προσελήφθη μετά από εξετάσεις που πέρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Επίσης ανέφερε ότι την απέλυσαν και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει ξανά στο σχολείο για την ασφάλεια των μαθητών.

Keywords