Θα βάζει γκολ με την πένα του ο Στίβεν Τζέραρντ: Έγινε αρθρογράφος στην Telegraph

Μια νέα καριέρα ξεκινά ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο θρύλος της Λίβερπουν προσλαμβάνεται ως αρθρογράφος στην Telegraph και ξεκινά άμεσα τη συνεργασία του με την εφημερίδα, γράφοντας μια ανάλυση για τον τελικό του Capital One Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτυ και Λίβερπουλ.

«Εντός κι εκτός γηπέδου, ήμουν πάντα πολύ

επιλεκτικός σχετικά με τους ανθρώπους για τους οποίους εργάζομαι και εμπιστεύομαι. Είμαι ευχαριστημένος που είμαι μέλος της Telegraph Sport, γιατί πιστεύω ότι καλύπτει με επαγγελματικό τρόπο το ποδόσφαιρο, γεγονός που θα μου επιτρέψει να παρουσιάσω τις απόψεις και τις σκέψεις μου στο παιχνίδι, με τον πιο πληροφοριακό και διασκεδαστικό τρόπο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω ως αρθρογράφος, προσπαθώντας να μπω στην πλευρά του παιχνιδιού που οι οπαδοί δεν μπορούν να δουν και ίσως να προσφέρω ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης στις απαιτήσεις, τις πιέσεις και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα όταν επιχειρείς να επιτύχεις στο ανώτερο επίπεδο του μοντέρνου ποδοσφαίρου.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι στη στήλη μου θα φέρω ότι προσπαθούσα να κάνω σε κάθε συνέντευξη που έδινα στον Τύπο σαν παίκτης. Να είμαι τίμιος και δίκαιος», σήλωσε ο Τζέραρντ.

Μετά το πρώτο άρθρο του που θα δημοσιευτεί αύριο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και το Σάββατο στην έντυπη, θα αρθρογραφεί σε μηνιαία βάση όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Premier League, αλλά και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του καλοκαιριού, σε Γαλλία και Βέλγιο.

The post Θα βάζει γκολ με την πένα του ο Στίβεν Τζέραρντ: Έγινε αρθρογράφος στην Telegraph appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στίβεν Τζέραρντ, Έγινε, Telegraph,stiven tzerarnt, egine, Telegraph