Θα πλήρωνες 10 χιλιάρικα για να σου κάνουν μασάζ καλύτερο κι από σεξ; [βίντεο]

Στις σημερινές κοινωνίες ως γνωστόν το στρες είναι πιο έντονο από ποτέ και ειλικρινά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι έχει κι άλλα περιθώρια να αυξηθεί. Ο χρόνος τρέχει με ρυθμούς που ούτε που τους αντιλαμβανόμαστε και το μόνο που θέλουμε στο τέλος της ημέρας είναι την ελάχιστη δυνατή χαλάρωση.

Η χαλάρωση μεταφράζεται με πολλούς τρόπους, ανάλογα με τα γούστα. Για άλλον είναι μια ταινία, για άλλον ένα βιβλίο, για άλλον παιχνίδι με το κατοικίδιο του. Δεν υπάρχει όμως ούτε ένας που θα έλεγε όχι στο μασάζ. Και δεν μιλάμε για ένα απλό μασάζ. Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα μασάζ που μπορείς να βιώσεις. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να απολαύσεις στην ζωή σου, που βρίσκεται διαρκώς μέσα στην ένταση.

Θυμάστε στα Φιλαράκια τότε που η Ρέιτσελ έσπασε την πολυθρόνα του Τζόι και πήρε μια καινούργια που έκανε μασάζ στο κεφάλι, είχε ακουστικά για μουσική και θήκη για τη μπύρα και το φαγητό; Θυμάστε την ικανοποίηση στο πρόσωπο της;

Βάλτε αυτή την αντίδραση στο πολλαπλάσιο για την πολυθρόνα που κοστίζει 10.000 δολάρια, αλλά θα σου προσφέρει καθημερινά ένα μασάζ που οι άνθρωποι του Tech Insider που την δοκίμασαν είπαν ότι είναι καλύτερο κι από σεξ.

$10,000 massage chairWhat it's like to sit in a $10,000 massage chair.

Δημοσιεύτηκε από Tech Insider στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

The post Θα πλήρωνες 10 χιλιάρικα για να σου κάνουν μασάζ καλύτερο κι από σεξ; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα