Τεράστιες διαστάσεις στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην Ιταλία!

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι και 35 ομάδες από την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου ερευνώνται για την υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος χρήματος! «Μέσα» και ο πρώην άσος του ΠΑΣ, Κριστιάν Τσάβες.

Συνεχείς είναι οι αναφορές του ιταλικού Τύπου στο σκάνδαλο που φέρεται να έχει ξεσπάσει και για το οποίο πλέον έχει οργανωθεί ολόκληρη επιχείρηση, προκειμένου να διαλευκανθεί και να βρεθούν οι δράστες της φοροδιαφυγής που αφορά πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται,

είναι περισσότεροι από 100 εκείνοι που βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των Αρχών και εμφανίζονται ως ύποπτοι, ενώ επίσης θα συλλεχθούν στοιχεία από 35 ομάδες από τη Serie A και τη Serie B!

Σε προηγούμενο κείμενο έγινε αναφορά στους ιδιοκτήτες των Λάτσιο (Κλαούντιο Λοτίτο), Νάπολι (Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις) και τον αντιπρόεδρο της Μίλαν (Αντριάνο Γκαλιάνι), αλλά πλέον έχουν προστεθεί επίσης τα αφεντικά των Παλέρμο (Μαουρίσιο Τζαμπαρίνι), Τζένοα (Ενρίκο Πρετσιόζι), Φιορεντίνα (Αντρέα Ντέλα Βάλε), ενώ έχουν συμπεριληφθεί στη μεγάλη λίστα που περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές, ο αρχηγός της Αταλάντα, Γκέρμαν Ντένις, ο επιθετικός της Τορίνο, Τσίρο Ιμόμπιλε και ο Αντόνιο Νοτσερίνο της Μίλαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το όνομα του πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Κριστιάν Τσάβες, που είχε περάσει από τη Νάπολι...

Πηγή Gazzetta.gr

The post Τεράστιες διαστάσεις στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην Ιταλία! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα