Τέλος και η… νιρβάνα της Γαύδου: Αετονύχηδες – «καμικάζι» πήγαν, λήστεψαν, απήλθαν

Σε ένα νησί με μόνιμο πληθυσμό περίπου 140 κατοίκους αποτελεί είδηση ακόμα και αν κλαπεί πορτοφόλι. Πόσο μάλλον η απίστευτη – «καταδρομική» - συστημένη ληστεία που συνέβη τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, με θύμα μία ηλικιωμένη κάτοικο.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, οι δύο δράστες πήγαν επί τούτου στο νησί, παίρνοντας την Τετάρτη το βράδυ το πλοίο της γραμμής Παλαιόχωρα – Γαύδος. Κατά την επιβίβαση τους οδηγούσαν μια κλεμμένη μοτοσικλέτα. Μόλις έφτασαν - περίπου στις 4 τα ξημερώματα - πήγαν στο χωριό και στο σπίτι όπου μένει μόνη της η ηλικιωμένη. Μπήκαν μέσα, έδεσαν χειροπόδαρα

την τρομοκρατημένη γυναίκα, πήραν ό,τι χρήματα και κοσμήματα βρήκαν και έφυγαν. Με την μοτοσικλέτα επιβιβάστηκαν πάλι στο πλοίο για την Παλαιόχωρα.

Μόλις χάραξε, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από μια γειτόνισσα η οποία ενημέρωσε τις τοπικές αρχές και ακολούθως έλαβε γνώση του συμβάντος το λιμεναρχείο, άντρες του οποίου περίμεναν το πλοίο στην Παλαιόχωρα.

Όμως, σύμφωνα πάντα με το flashnews.gr, οι ληστές βλέποντας τους λιμενικούς ανέβηκαν στην μοτοσικλέτα και μόλις το πλοίο έδεσε στο λιμάνι έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των θρασύτατων θυτών, που εισήγαγαν την εγκληματικότητα ακόμα και στο περιβόητο - για τη γαλήνη και την ησυχία του - νοτιότερο άκρο της Ευρώπης.

The post Τέλος και η… νιρβάνα της Γαύδου: Αετονύχηδες – «καμικάζι» πήγαν, λήστεψαν, απήλθαν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα