Τέλος η Ευρώπη για Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης είπαν αντίο στην Ευρώπη το βράδυ της Πέμπτης. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε πριν αγωνιστεί, καθώς η Κρασνοντάρ νίκησε την Ντόρτμουντ. Ο Αστέρας προσπάθησε αλλά η Σπάρτα αποδείχθηκε ανώτερη και πήρε την πρόκριση.

ΠΑΟΚ - Καμπάλα 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήξερε αρκετή ώρα πριν από την σέντρα ότι έχει αποκλειστεί! Το κίνητρο ήταν μόνο το γόητρο και οι βαθμοί της ΟΥΕΦΑ.

Δεν κατάφερε να σώσει τίποτα από τα δύο! Λογικές οι αποδοκιμασίες και στο φινάλε... Άλλη μια κακή εμφάνιση, άλλη μια ισοπαλία στο Europa League με αντίπαλο αυτή την φορά την Καμπάλα. Έντονες αποδοκιμασίες από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Η Καμπάλα αποδεικνύεται ότι κάνει πλάκα με τις ελληνικές ομάδες, καθώς σε 4 ματς είναι αήττητη (δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και δύο με τον ΠΑΟΚ).

Σπάρτα Πράγας - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Όνειρο ήταν και πάει... Ο Αστέρας το έζησε, προσπάθησε, το... κυνήγησε αλλά η διάθεσή του δεν ήταν αρκετή για να πάρει αποτέλεσμα στην Πράγα. Η Σπάρτα ήταν καλύτερη, πιο ουσιαστική επιθετικά και δημιουργικά και κέρδισε δικαίως με 1-0. Οι Τσέχοι συνεχίζουν αλλά οι Αρκάδες αποκλείστηκαν από την συνέχεια του Europa League, καθώς ήθελαν μόνο νίκη...

The post Τέλος η Ευρώπη για Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα