Τέλος απ’ την Εθνική Γαλλίας ο Μπενζεμά λόγω του επίμαχου sex tape

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες είναι η παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά. Και αυτό γιατί η ανάμειξη του επιθετικού της Ρεάλ στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για το σκάνδαλο με το «ροζ» video είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

Την είδηση ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Νοέλ Λε Γκρα, επισημαίνοντας ότι ο 27χρονος δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα των τρικολόρ μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης και οι έρευνες για την υπόθεση.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα καλέσει μέχρι νεωτέρας στην Εθνική Γαλλίας τον Μπενζεμά, ο οποίος δεν θα είναι παρών στο EURO 2016 εκτός φυσικά κι αν αποσυρθούν οι κατηγορίες που απήγγειλαν σε βάρος του οι δικαστικές αρχές των Βερσαλλιών.

Η απόφαση, την οποία είχε προαναγγείλει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «L' Equipe» προέκυψε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο. της Γαλλίας.

Πρόκειται για απόφαση, η οποία ουσιαστικά βγάζει από την δύσκολη θέση τον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας, ο οποίος θα έπρεπε να καλέσει είτε τον Μπενζεμά είτε τον Βαλμπουενά σε κάποιο από τα φιλικά προετοιμασίας εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με δεδομένο ότι υπάρχει περιοριστικός όρος που απαγορεύει στον επιθετικό της Ρεάλ να πλησιάσει ή να έχει επικοινωνία με τον συμπατριώτη του. Είναι μια προσωπική απόφαση μου που έγινε αποδεκτή από τον Ντεσάμπ» ανέφερε ο Λε Γκρα.

The post Τέλος απ’ την Εθνική Γαλλίας ο Μπενζεμά λόγω του επίμαχου sex tape appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα