Τελεσίγραφο στον Παπανικολάου από τον Ολυμπιακό – Από ώρα σε ώρα οι αποφάσεις

Ξεκαθαρίζει από ώρα σε ώρα το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ με το συμβόλαιο του Κώστα Παπανικολάου πήρε την Πέμπτη μια περίεργη τροπή κι αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή, όταν δηλαδή ο Ολυμπιακός κι η Μπαρτσελόνα θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους.

Όλο το παρασκήνιο μέχρι σήμερα

Από την Τετάρτη η Μπαρτσελόνα έστειλε επίσημη πρόταση

στον Ολυμπιακό (ύψους 1.5 εκατομμυρίων) ζητώντας την παραχώρηση του Κώστα Παπανικολάου, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παπαϊωάννου.

Οι "ερυθρόλευκοι" που απάντησαν αρχικά αρνητικά, θέλησαν να δέσουν τον Παπανικολάου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στην προσπάθεια τους να μην τον χάσουν το 2014, ζήτησαν από τον ατζέντη του μια πρόταση για επέκταση συνεργασίας. Η πρόταση της πλευράς του παίκτη, όμως, τους έκανε να πέσουν από τα σύννεφα. Οι υψηλές του απαιτήσεις (4.7 εκ. για τρία χρόνια), όμως, έδειξαν ότι δύσκολα ο παίκτης θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Πειραιώτες άναψαν το πράσινο φως στη Μπαρτσελόνα για να διαπραγματευτεί με τον παίκτη. Μόνο που η αρχική πρόταση των "μπλαουγράνα" (700.000 ευρώ το χρόνο για τέσσερις σεζόν) και το υψηλό "ΝΒΑ out" (1.5 εκατομμύριο), άφησαν ασυγκίνητο τον Παπανικολάου που ξαφνικά... έμεινε στον αέρα.

Εν συνεχεία η Μπαρτσελόνα βελτίωσε την προσφορά της δίνοντας περισσότερα χρήματα στον παίκτη (σχεδόν 3.1 εκ. για τρία χρόνια) και μειώνοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης για ομάδα του ΝΒΑ (1.1 εκ.).

Η τελευταία εξέλιξη λίγο πριν τα μεσάνυχτα ήταν η αλλαγή πλεύσης της πλευράς του παίκτη. Ο ατζέντης έστειλε νέα πρόταση επέκταση συμβολαίου στους αδερφούς Αγγελόπουλους (3.9 εκατομμύρια για τρία χρόνια), δείχνοντας ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει.

Πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού (αρχικά) και της Μπαρτελόνα.

Πηγή: sport24.g

Keywords
Τυχαία Θέματα