Ταξιδάκι στη Μύκονο για τη Μαρία Ηλιάκη και το Νεκτάριο Γαλίτη! Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού [εικόνες]

Τον έρωτά τους ζουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης με ανθρώπους από το στενό τους περιβάλλον να κάνουν λόγο για μία όμορφη και δυνατή σχέση. Το ζευγάρι προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί ενώ τα Σαββατοκύριακα δεν αποχωρίζεται στιγμή ο ένας τον άλλο.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας εγκατέλειψαν την Αθήνα και αποκάλυψαν, μέσω των social media, ότι βρίσκονται στη Μύκονο. Απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα στο νησί των ανέμων ενώ η Μαρία εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια μαγευτική εικόνα με ένα δελφίνι μέσα στο νερό!

Στην λεζάντα, έγραψε: «Let the summer begin»! Το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε και ο Νεκτάριος στον δικό του λογαριασμό. Και το φωτογραφικό υλικό δεν σταματάει εδώ. Ο σύντροφος της παρουσιάστριας, μέσω του Facebook, ανήρτησε στιγμιότυπα από το σκάφος και τα κοκτέιλ τους.

The post Ταξιδάκι στη Μύκονο για τη Μαρία Ηλιάκη και το Νεκτάριο Γαλίτη! Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα