Τάκης Σπυριδάκης στο ΒΡΑΔΥ: Πολύ γουστάρω εδώ, λέω να το αγοράσω

«Να σου πω αγαπούλα… είμαι στο πλατό του Κωστόπουλου, του Πέτρου ναι. Λοιπόν πολύ γουστάρω εδώ πέρα και σκέφτομαι να το αγοράσω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη μόλις μπήκε στο πλατό της εκπομπής ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο ηθοποιός ήταν αποκαλυπτικός για την ζωή του και την καριέρα του ενώ περιέγραψε και μία επαγγελματική του περιπέτεια η οποία λίγο έλειψε να τον στείλει στην φυλακή. «Γλύτωσα στο παρά πέντε την φυλακή», είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο στο ΒΡΑΔΥ,

ο Τάκης Σπυριδάκης.

«Έκανα μια ταινία κι έπρεπε να δώσω χρήματα τα όποια δεν ήξερα πώς να βγάλω», είπε αποκαλύπτοντας πως δεν είχε τα απαραίτητα χρήματα. Αποτέλεσμα ήταν να του σφραγιστούν όλες οι επιταγές και να φτάσει ένα βήμα πριν από τον Κορυδαλλό.

«Κάποιος τρελαμένος δημοσιογράφος έγραψε για την ταινία στο Λονδίνο και παραμονές της εισαγωγής μου στο Κορυδαλλό, γλύτωσα. Χρώσταγα 27 εκατομμύρια και μου ήρθαν από το Λονδίνο 26 εκατομμύρια και πήγα και τα έδωσα κι έτσι γλίτωσα», είπε περιγράφοντας το αίσιο τέλος της περιπέτειας.

Αγαπούλα θέλω να αγοράσω το ΒΡΑΔΥ

Η είσοδος του ηθοποιού στο πλατό ήταν άκρως εντυπωσιακή. Μπαίνοντας με μία κόκκινη συσκευή τηλεφώνου, μιλούσε στην… αγαπούλα. Υποδυόμενος τον ρόλο της «Προεδράρας» από την γνωστή διαφήμιση ο Τάκης Σπυριδάκης ξεκίνησε με αυτόν τον χιουμοριστικό τρόπο την κουβέντα του με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα