Τα τέρατα μας επιτίθενται – Ο Γκοτζίλα φέρνει μαζί του παρέα [βίντεο]

19:10 2/5/2014 - Πηγή: KoolNews


Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση to 1954 και μια δεκαετία μετά την τελευταία του κινηματογραφική απόδοση το 2004, με το Godzilla: Final Wars, το μυθικό τέρας επιστρέφει και αυτή τη φορά δεν είναι μόνο του αλλά έχει και παρέα.

Χονολουλού, Λας Βέγκας και Σαν Φρανσίσκο είναι οι πρώτες πόλεις που θα νιώσουν το χτύπημα του πιο ισχυρό και θα δουν για πρώτη φορά τα δύο νέα

ΤΑΤΓΟ (Τεράστιοι Αγνώστου Ταυτότητος Γήινοι Οργανισμοί) που θυμίζουν δεινοσαύρους αλλά είναι πιο μεγάλοι από αυτούς.

Ο παραγωγός Τόμας Τουλ και ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Έντουαρντς περιγράφουν στη Huffington Post το σκεπτικό τους για το τελικό αποτέλεσμα. «Θέλαμε να είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ταινία τεράτων. Το αυθεντικό (αυτό του 1954) είχε μια μεταφορική έννοια για τη Χιροσίμα και τη Ναγκαζάκι και αυτό ήταν κάτι που θέλαμε να αντανακλάται στην ταινία. Εμείς στη Δύση λέμε σε όλο τον κόσμο "απαγορεύεται να έχετε πυρηνικά όπλα, αλλά εμείς μπορούμε να έχουμε". Τι θα γινόταν λοιπόν αν υπήρχαν τέρατα που έλκονται από τη ραδιενέργεια; Τότε όλοι μας θα θέλαμε να ξεφορτωθούμε τα πυρηνικά άμεσα» λένε ο Τουλ και ο Έντουαρντς.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου και πρωταγωνιστούν ο Μπράιαν Κράνστον, η Ελίζαμπεθ Όλσον, ο Άαρον Τέιλορ Τζόνσον κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα