Τα συγχαρητήρια του Μουρίνιο στον Καραγκούνη και το ραντεβού στη Μύκονο

Πολύ λίγη ώρα μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδος επί της αντίστοιχης της Ακτής Ελεφαντοστού και την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Φερνάντο Σάντος απαντά σε ένα από τα δεκάδες συγχαρητήρια τηλεφωνήματα που δέχθηκε εκείνο το απόγευμα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Εθνος της Κυριακής στην άλλη άκρη βρίσκεται ο συμπατριώτης του, special one, ο γνωστός σε όλους Ζοζέ Μουρίνιο, ένας από καλύτερους προπονητές του κόσμου.

Ο Μουρίνιο, που πριν το Μουντιάλ ήταν από τους λίγους που είχαν προβλέψει δημοσίως την πρόκριση της Ελλάδας στους 16 κάλεσε τον Φερνάντο Σάντος και ενώ μιλούσαν μπήκε στο δωμάτιο του προπονητή ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας Γιώργος Καραγκούνης.

Όταν το πληροφορήθηκε ο Μουρίνιο ζήτησε από τον Σάντος να του μεταφέρει τα συγχαρητήριά του για τη δική του απόδοση και να τον ενημερώσει πως σε λίγες ημέρες θα βρίσκεται στη Μύκονο για διακοπές, κάτι που εκλαμβάνεται ως μια σχεδόν άμεση πρόσκληση για συνάντηση προς τον παίκτη ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον αγγλικό πρωτάθλημα όπου έχει ήδη επιστρέψει και ο Μουρίνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα