«Τα σκυλιά ουρλιάζουν αλλά το καραβάνι προχωρά»

Με αυτή την παροιμία ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός θέλοντας να καταδείξει ότι «σε διάψευση όλων η κυβέρνηση προχωρά και πετυχαίνει τους στόχους της».

«Θα αντέξουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας και ο λαός θα μας κρίνει στο τέλος της θητείας μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας από το βήμα της βουλής μιλώντας στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

αποκλείοντας κατηγορηματικά τα σενάρια παρένθεσης και οικουμενικών κυβερνήσεων που αναπαράγονται από την αντιπολίτευση και το μιντιακό κατεστημένο.

Γράφει ο Παύλος Ελευθερόπουλος

Eπιτιθέμενος στην αντιπολίτευση ξεκαθάρισε ότι «τα σενάρια της παρένθεσης, των οικουμενικών κυβερνήσεων, των κυβερνήσεων των τεχνοκρατών έχουν κοινό παρανομαστή να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε θέση ισχύος».

Διευκρίνισε ότι όσο πιο κοντά φτάνουμε στην πηγή στο άνοιγμα της συζήτησης για το χρέος και την απεμπλοκή της χώρας από την επιτροπεία τόσο το πολιτικό κατεστημένο αντεπιτίθεται.

«Καλοδεχούμενες οι αντιδράσεις τους γιατί είναι και σημάδι του πανικού της» τόνισε ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνοντας ότι η αστάθεια δεν βρίσκεται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς που θα συνεδριάσουν σε λίγες ώρες.

Τέλος πραγματοποιώντας έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου ο πρωθυπουργός κατέληξε στην αναγκαιότητα να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος ενώ έστειλε σαφή μηνύματα στο μιντιακό σύστημα διαπλοκής που "ξεψυχά" τονίζοντας ότι η κυβέρνηση «δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβει στη δικαιοσύνη υπέρ κανενός» γιατί αυτός είναι ο πραγματικός στόχος των σεναρίων αποσταθεροποίησης.

The post «Τα σκυλιά ουρλιάζουν αλλά το καραβάνι προχωρά» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα