Τα όργια στην 7η τέχνη

Ποιος είπε ότι κουλτούρα και σεξ δεν πάνε μαζί; Αν το κάνεις σωστά, ακόμα και τα όργια μοιάζουν καλλιτεχνικά. Άλλωστε αν το καλοσκεφτείς για να πετύχει ένα όργιο χρειάζεται τέχνη…

Από τον Μεγάλο Αδερφό

Τα κοριτσάκια περιμένουν πως και πως την ταινία για τα μάτια του Michael Fassbender. Τα αγοράκια περιμένουν πως και πως την ταινία για το κορμί της Carey Mulligan. Και οι ψαγμένοι προκειμένου να δουν τις sex σκηνές του “Shame”. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι σεξ σκηνές, που πολλές φορές φτάνουν στη λογική του οργίου, έχουν γίνει must στην 7η τέχνη.
Για αυτό προτού δούμε τον Fassbender να μην αφήνει θηλυκή γάτα στα στενά της Νέας Υόρκης, ας θυμηθούμε τις πιο καυτές κινηματογραφικές σκηνές.

Κουρδιστό Πορτοκάλι
Ναι, η ταινία ήταν μια καταπληκτική παράνοια. Άρα λογικό ήταν να υπάρχει και το σεξάκι. Και αφού ο Malcolm McDowell δεν άφηνε κανέναν που να μην ενοχλεί, πως θα του ξέφευγαν δύο κοριτσάκια.; Δεν είναι λογικό.

Μάτια Ερμητικά Κλειστά
Όταν έχεις γυρίσει γλυκανάλατες ταινίες, ταινίες δράσεις, αδιάφορες ταινίες, υπερπαραγωγές ταινίες και φτάνεις στο Μάτια Ερμητικά Κλειστά, όπου ο Tom Cruise και η Nicole Kidman ξεσκίζονται με μάσκες και χωρίς, με κόσμο και χωρίς, μετά τι να κάνεις; Τίποτα, απλά παίρνεις διαζύγιο!

Y Tu Mamá También
Δύο αγόρια, ένα 20 και κάτι κορίτσι που θέλει να πάρει εκδίκηση από τον άντρα της που την απατούσε, μια παραλία και μια κρεβατοκάμαρα όπου η Maribel Verdú ευχαρίστησε τους πάντες. Και εμείς τον σκηνοθέτη Alfonso Cuarón.

Shortbus
Ok, τι όργιο προτιμάς; Γιατί αυτή η ταινία τα είχε όλα: ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες, ανάμεσα σε γυναίκες μόνο, ανάμεσα σε άντρες μόνο, ανάμεσα σε γυναίκα και μηχάνημα. Τι, πες μου;

Wild Things
Ναι, ok, έχει αρκετές σέξι σκηνές, αλλά ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε το καυτό φιλί της πισίνας ανάμεσα στην Denise Richards και την Neve Campbell.

Perfume: The Story of a Murder
Αν μπορούσε η σταγόνα ενός αρώματος να δημιουργήσει όργιο σε μια πλατεία, τότε όλο και κάποιος θα το έκανε για πλάκα. Αλλά μέχρι τότε δεν μας χαλάει και αυτή που βλέπουμε στο “Perfume: The Story of a Murder”

Διαβάστε ακόμα:

* Το πρώτο διεθνές sex school

* Η πόρνο-αφιέρωση στην Amy

* Η βίβλος των οπισθίων

Keywords
Τυχαία Θέματα