Τα οπίσθια της Γιανέτ Γκαρσία δίχασαν τα social media! Ψεύτικα ή δώρο της φύσης; [βίντεο]

Ένα βίντεο της Γιανέτ Γκαρσία το οποίο δημοσιεύτηκε την περασμένη Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ήταν αρκετό για να ξεσπάσει «πόλεμος» στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος; Τα αισθητά μεγαλύτερα οπίσθιά της!

Η Γιανέτ, που έγινε γνωστή ως το σέξι κορίτσι του καιρού από το Μεξικό, εμφανίζεται στο βίντεο να παρουσιάζει την πρόγνωση του καιρού φορώντας ένα μαύρο φόρεμα που εφαρμόζει στο κορμί της. Το βίντεο μάλιστα μετρά ήδη περισσότερα από 39.000 likes και πάνω από 2.000 σχόλια στο Instagram. Η εικόνα της προκάλεσε αίσθηση στα δίκτυα επειδή ο πισινός της φαίνεται πιο φουσκωτός από ποτέ, κάνοντας το κοινό της να πιστεύει πως η όμορφη παρουσιάστρια αφέθηκε για ακόμα μία φορά στα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρουργού της.

Από την άλλη, πολλοί θαυμαστές της την υπερασπίζονται, λέγοντας πως το σέξι μοντέλο δεν «προμοτάρει» τα ψεύτικα οπίσθιά του, αλλά πως η λήψη από την κάμερα είναι που δείχνει τον πισινό της πολύ μεγάλο.

Πάντως η Γιανέτ είχε δημοσιεύσει πριν λίγο καιρό ένα ακόμη βίντεο όπου ο πισινός της είναι αισθητά μικρότερος…

☔️☀️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yanet Garcia (@iamyanetgarcia) στις Μάρ 13, 2016, 5:59μμ PDT

The post Τα οπίσθια της Γιανέτ Γκαρσία δίχασαν τα social media! Ψεύτικα ή δώρο της φύσης; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιανέτ Γκαρσία, Ψεύτικα, [βίντεο],gianet gkarsia, pseftika, [vinteo]