Τα νέα προγράμματα του Ant1 για το 2016! Τα σόου και η καινούργια εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Μεγαλεπήβολα σχέδια φαίνεται ότι έχει ο Ant1 για το δεύτερο μισό της σεζόν με πρεμιέρες εκπομπών και σόου να κερδίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου επιθυμούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την prime time ζώνη του καναλιού με νέα αλλά και με παλιά, γνώριμα και αγαπημένα πρότζεκτ.

Αρχής

γενομένης από τη νέα χρονιά, το κανάλι θα ξεκινήσει την προβολή του «Keep it in the family», ενός παιχνιδιού που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στο βρετανικό δίκτυο ITV. Οι κανόνες θέλουν δύο οικογένειες, που θα απαρτίζονται από τέσσερα μέλη, να συμμετέχουν και να προσπαθούν μέσα από διάφορες δοκιμασίες να κερδίσουν πολλά πλούσια δώρα.

Τον πρώτο λόγο έχουν τα παιδιά και όχι οι γονείς ενώ εμφανίζονται διάφοροι επώνυμοι καλεσμένοι που θα βοηθούν στην εξέλιξη. Όσον αφορά στο ποιος θα αναλάβει τα ηνία του εν λόγω κόνσεπτ. Το όνομα του Νίκου Μουτσινά έχει, σχεδόν, κλειδώσει.

Τη λίστα με τις νέες αφίξεις στα προγράμματα, έρχεται να συμπληρώσει το «Wishing Tree». Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο ξένο φορμάτ, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο διεθνές τηλεοπτικό παζάρι των Καννών από την Talpa Media. Η εκπομπή προβάλλεται, ήδη, στην Ολλανδία, ενώ πρόσφατα πουλήθηκε και σε κανάλι του Βελγίου. Σύμφωνα με το κόνσεπτ, τα παιδιά γράφουν σε ένα χαρτί μία ευχή για κάποιον από το περιβάλλον τους η οποία με κάποιο τρόπο γίνεται πραγματικότητα.

Το τρίτο σόου, που θα βγει στον αέρα, έχει περάσει ήδη τις εξετάσεις στους πίνακες της Nielsen και επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Το «Your face sounds familiar» έρχεται σαν δολοφόνος στον τόπο του εγκλήματος στις αρχές του 2016 μέσα από τη συχνότητα του Ant1 με οικοδέσποινα τη Μαρία Μπεκατώρου.

Αν και τα ονόματα των συμμετεχόντων δεν έχουν αρχίσει να απασχολούν τους υπευθύνους του καναλιού, η κριτική επιτροπή θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Πέτρος Φιλιππίδης και Σταμάτης Φασουλής θα καθίσουν στις καρέκλες των κριτών ενώ φημολογείται ότι θα τους πλαισιώσει η Ελένη Ράντου.

The post Τα νέα προγράμματα του Ant1 για το 2016! Τα σόου και η καινούργια εκπομπή του Νίκου Μουτσινά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα