Τα λέει με τον μάνατζερ του Μπεν ο Βρύζας

Ο ΠΑΟΚ έχει εστιάσει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, όμως ο Ζήσης Βρύχας θα ασχοληθεί και με τις μετεγγραφικές εξελίξεις της ομάδας...

Ένα όνομα που απασχολεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ο επιθετικός της Βέροιας, Μοχάμεντ Μπεν. Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών έκανε λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε

ποτέ από τα επίσημα χείλη του ΠΑΟΚ.

Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για το Μπεν είναι γεγονός και δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Ο Ιβάν Σαββίδης τα έχει βρει σε όλο με τον ομόλογό του στη Βέροια, με τον οποίο έχουν και εξαιρετικές σχέσεις.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ καθώς όπως θεωρεί θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ενώ θα είναι και μια διάκριση για τον ίδιο καθώς αν τελικώς υπογράψει στον ΠΑΟΚ θα κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Μοναδικό εμπόδιο είναι η σύζυγος του Μπεν, η οποία θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, είτε στη Γαλλία, είτε στο Βέλγιο και αυτό που μένει είναι ο Μπεν να την πείσει για να ζήσουν στην Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, κάτι οριστικό στην υπόθεση με τον Μπεν αναμένεται να υπάρξει το απόγευμα όπου ο Ζήσης Βρύζας θα συζητήσει με τον μάνατζερ του Μοχάμεντ Μπεν.

The post Τα λέει με τον μάνατζερ του Μπεν ο Βρύζας appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα