Τα φαντασματάκια επιστρέφουν – Έρχεται το «Ghostbusters 3»

Ναι είναι γεγονός τα φαντασματάκια επιστρέφουν και πάλι στον κινηματογράφο με την τρίτη ταινία «Ghostbusters».

Είκοσι δύο χρόνια μετά την τελευταία ταινία οι συντελεστές θέλουν να δώσουν νέα πνοή στο όλο εγχείρημα προσπαθώντας να την προσαρμόσουν στη νέα γενιά.

Η αλήθεια είναι ότι η κίνηση αυτή αναμενόταν να γίνει από πέρσι, ωστόσο τα κολλήματα ήταν αρκετά με αποτέλεσμα το εγχείρημα να παραμένει «παγωμένο». Μάλιστα στα κολλήματα ήταν και

η άρνηση, ενός από τους βασικότερους συντελεστές της, του Bill Murray να συμμετάσχει στο καστ, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν ήταν ικανοποιημένος από το σενάριο και πως «το κοινό δεν θέλει να βλέπει τέσσερις ηλικιωμένους να παίζουν τους κυνηγούς φαντασμάτων».

Ο Dan Aykroyd και ο συμπρωταγωνιστής Harold Ramis ήταν αυτοί που έγραψαν το αρχικό σενάριο της πρώτης και της δεύτερης ταινίας το1984 (Ghostbusters) και το 1989 (Ghostbusters 2) αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το ζευγάρι δεν θα παλέψει μόνο του για να καταλήξει σε μια νέα λειτουργική ταινία, αλλά θα έχει και τη βοήθεια του Ετάν Κοέν (Tropic Thunder και Men In Black 3), που επιμελείται ολοκληρωτικά το σενάριο.

Η ταινία θα είναι παραγωγή της Sony και θα αποτελέσει την τρίτη συνέχεια των επιτυχημένων ταινιών φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Dan Aykroyd, Harold Ramis και Ernie Hudson.

Αν όλα τελικά πάνε καλά τα γυρίσματα θα ξεκινούν τον Μάιο, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου με την ταινία λογικά να βγαίνει στις αίθουσες το 2014.

O Dan Aykroyd μίλησε για τη νέα ταινία «Ghostbusters 3», αναφέροντας:

«Eίναι συναρπαστικό! Το μποζόνιο του Higgs και οι θεωρίες των σωματιδίων μας δίνουν μια επιστημονική βάση στην ιστορία μας, με μια νέα διάσταση να ανοίγει, από όπου θα έχει κάτι τρομερό να έρχεται από εκεί μέσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα