Τα έχει «παίξει» ο Ολάντ – Τον άφησε η Γκαγιέ, θέλει να τα ξαναφτιάξει με την Τριερβελέρ

13:00 2/5/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο φόβος της μοναξιάς οδηγεί, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και εκτιμήσεις, τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στην προσπάθεια να γοητεύσει ξανά την Βαλερί Τριερβελέρ.

Μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Ζιλί Γκιγιέ η οποία -σύμφωνα με το περιοδικό Gala- τον εγκατέλειψε για να αφιερωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της ο πρόεδρος Ολάντ φαίνεται ότι έχει να αντιμετωπίσει όλες τις φοβίες του μαζί.

Οι χαμηλές δημοτικότητες, η ήττα στις δημοτικές εκλογές

και ο φόβος της μοναξιάς συγκροτούν ένα εκρηκτικό μίγμα για τον άνθρωπο που πολλοί πλέον στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι είναι πολύ λίγος για να τη διοικήσει.

Με τίτλο «Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του» το βιβλίο της δημοσιογράφου του περιοδικού L' Express Ελίζ Καρλάν αναφέρει ότι ο πρόεδρος «εδώ και μερικές εβδομάδες» είναι «και πάλι τρυφερός κι όλο φροντίδα για την πρώην σύντροφό του, την κανακεύει και αφήνει σε εκμυστηρεύσεις του να εννοηθεί ότι τα συναισθήματα για εκείνη δεν έχουν σβήσει».

Η ίδια η Καρλάν αναφέρει ότι ο Ολάντ δεν αντέχει τη μοναξιά και εκτιμά ακόμη ότι θέλει την Τριερβελέρ υπό τον έλεγχό του, επειδή «γνωρίζει πολλά», όπως για παράδειγμα ένα μυστικό ραντεβού του Ολάντ με τον πρώην υπουργό Ζερόμ Καϊζάκ για τους κρυφούς λογαριασμούς του τελευταίου στην Ελβετία.

Πηγή: Εθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα