Τα αστέρια της Μπαρτσελόνα φορούν REPLAY

Η REPLAY υπέγραψε τετραετή συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, ως επίσημος χορηγός ένδυσης και υπόδησης της ομάδας.

Η REPLAY είναι ο δημιουργός τόσο της επίσημης ενδυμασίας της ομάδας όσο και μιας ακόμα «smart casual» σειράς που θα συνοδεύει την ομάδα στις εμφανίσεις της. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2013, ο CEO της Fashion

Box, Ματέο Σινιγκάλια καλωσόρισε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα και τον προπονητή της ομάδας, Γεράρδο Μαρτίνο, στο Replay flagship Store στη Βαρκελώνη, όπου παρουσίασε και παρέδωσε προσωπικά τη νέα επίσημη σειρά ενδυμάτων, που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ομάδα.

Διεθνή αστέρια του ποδοσφαίρου, όπως ο Λέο Μέσι, ο Τσάβι, ο Αντρέ Ινιέστα, ο Νεϊμάρ και ο Πικέ αλλά και τα super model από τη Βραζιλία Ιζαμπέλι Φοντάνα και Άνα Μπεατρίθ Μπάρος παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μοιράστηκαν αυτή τη στιγμή με τους ανθρώπους της REPLEY. Η πρόταση της Replay έχει προσωπικότητα και παρουσιάζει ένα στυλ που μπορούν όλοι να ταυτιστούν μαζί του. Μεταδίδει ταυτόχρονα δυναμισμό, εκσυγχρονισμό και κομψότητα. Η Fashion Box είναι μια κορυφαία εταιρία στον κλάδο της και αποστολή της είναι να αποκτήσει πελάτες και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.replay.it/fcbarcelona

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα