Τα 10 πιο δημοφιλή του Koolnews σήμερα (6/11)

Το πρόσωπο του δολοφόνου έχει καταγράψει κάμερα την ώρα που έβγαζε το κράνος του

Την πληροφορία ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το πρόσωπο του στυγνού εκτελεστή που δολοφόνησε τους δύο νέους στο Νέο Ηράκλειο εξετάζουν οι αρχές.

Αυτό είναι το σχέδιο Σαμαρά για WiFi σε όλη την Ελλάδα

Η εξαγγελία του πρωθυπουργού για δωρεάν σημεία WiFi

σε όλη την Ελλάδα, που έγινε μέσα από την εκπομπή Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega, θα βασιστεί στην ανάταξη και επέκταση των σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο σε δεκάδες δήμους, που είχαν εγκατασταθεί με δαπάνες του Γ' ΚΠΣ και στη συνέχεια κατέπεσαν.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και λουκέτα σε σχολεία για την αιθαλομίχλη!

Σε ακόμη αυστηρότερα μέτρα προχωρά το υπουργείο Περιβάλλοντος για να περιορίσει το φαινόμενο της αιθαλομίχλης. Ανάμεσα στα μέτρα εκτός από τον περιορισμό της χρήσης των τζακιών όταν διαπιστώνεται στην ατμόσφαιρα υψηλή συγκέντρωση αιωρούμενων σωματιδίων προβλέπεται επίσης περιορισμός των βιομηχανικών εκπομπών.

Κώστας Βουτσάς, Παντελής Θαλασσινός και… Σταν – Όλοι στην παρουσίαση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Το όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων Αεκτζήδων κάθε μέρα φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση, αφού έγινε σήμερα η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της Ένωσης, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών με sold out και live κάλυψη από το συνδρομητικό.

Στη δημοσιότητα η λίστα της Apple με τις χώρες που ζήτησαν δεδομένα χρηστών

Τη λίστα με τις χώρες που αιτήθηκαν την κοινοποίηση στοιχείων των πελατών της δημοσιοποίησε η Apple, με την αμερικανική κυβέρνηση να πρωταγωνιστεί διατυπώνοντας 1.000 έως 2.000 σχετικά αιτήματα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι η εταιρεία «δεν συλλέγει πληροφορίες» , οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στοιχεία που θα οδηγήσουν σε κλεμμένες ή χαμένες συσκευές.

Απεβίωσε γνωστός τραγουδιστής με μεγάλη καριέρα

Πέθανε έπειτα από την πολύμηνη ταλαιπωρία, που είχε λόγω μίας λοίμωξης και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, γνωστός τραγουδιστής.Νοσηλευόταν πάνω από τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη και απεβίωσε σήμερα, περίπου στις 1π.μ. σε ηλικία 59 ετών.

Ο Πάπας Βενέδικτος και τα κορίτσια του – Η ζωή του λίγους μήνες μετά [εικόνα]

Για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία του Πάπα Βενέδικτου με τις τέσσερις γυναίκες που τον συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Παιδί της μαμάς – Ο γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ μεγάλωσε και ξεκίνησε τα gala

Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ να πετούσε για τη Νέα Υόρκη, αλλά άφησε τη γυναίκα του στο πλευρό του καλύτερου άντρα. Του γιου της Μπρούκλιν.

Σκύλος που κακοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του σκότωσε κοριτσάκι που τον πήρε για να τον σώσει

Ένα ανήλικο κοριτσάκι 4 ετών από το Λεϊτσέστερσαϊρ της Αγγλίας, έχασε την ζωή του όταν ο σκύλος της, της επιτέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της

Η Ελένη Μενεγάκη ξαπλωμένη με άσπρο κολλητό μπλουζάκι και σκίσιμο στη φούστα [εικόνα]

Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Twitter μια φωτογραφία που ποζάρει ξαπλωμένη με τη μπεζ φούστα της μαζεμένη στο πλάι για να φανεί η σχισμή και το άσπρο κολλητό μπλουζάκι της να τονίζει το πλούσιο στήθος της.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα
Koolnews,611