Συζητώντας με την νυν, για την πρώην!

Είναι αλήθεια… Ώρες ώρες, εμείς οι άνδρες σκάβουμε το λάκκο μας και με περίσσεια ευγένεια μπαίνουμε μέσα σε αυτόν, ξαπλώνουμε και ζητάμε από τη σύντροφό μας να μας θάψει! Αν φαντάζει υπερβολή αυτό, σκεφτείτε ένα λογικό επιχείρημα γιατί θα πρέπει να συζητάμε τα των πρώην με τις νυν! Μην σκάτε, προσπαθήσαμε εμείς για εσάς, αλλά τίποτε δεν φάνταζε πειστικό!

Κάθε αναφορά που θα κάνεις στη σύντροφό σου για πρώην, ακόμη και τα χειρότερα να της πεις για εκείνη και πόσο υπέφερες δίπλα της, μία είναι η εικόνα που θα σχηματίσει

εκείνη τη στιγμή… Εσένα γυμνό να κάνεις σεξ με την πρώην σου! Και όπως είναι φυσικό, αυτό την τρελαίνει…

Οι παγίδες συζητώντας για την πρώην σου είναι πολλές, ακόμη και όταν προσπαθείς να της πεις κάτι για να αισθανθεί καλύτερα! Για παράδειγμα, ρωτάει την πολύ πολύ απλή ερώτηση «Ήταν όμορφη;» και η απάντηση θα πρέπει να είναι «ναι» ή «όχι». Αν, όμως, απαντήσεις καταφατικά, θα την κάνεις να αισθανθεί μεγάλη ανασφάλεια. Αν πάλι της απαντήσεις αρνητικά, θα σκεφτεί πως αυτή είναι η καλύτερη γκόμενα με την οποία ήσουν ποτέ και δεν το θέλεις αυτό! Μια απάντηση του τύπου «Ήταν ok», μπορεί να σε βγάλει πρόσκαιρα από τη δύσκολη θέση, αλλά καλό θα ήταν να μην συνεχίσεις αυτήν την κουβέντα που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει, γιατί αν της κεντρίσεις την περιέργεια, μπορεί να τη βρει στο Facebook, με απρόβλεπτες για σένα συνέπειες!

Φυσικά και δεν θα πρέπει να λες όλη την αλήθεια για εκείνη σε ό,τι και αν σε ρωτήσει. Και η μισή καλή είναι! Αν μιλάει 5 γλώσσες, πες στη σύντροφό σου, πως μιλάει 2. Αν είναι καρδιοχειρουργός, απάντησε παιδίατρος! Αν σε ρωτήσει για τις σχέσεις που είχε με τους γονείς σου, απάντησε απλά «τυπικές» και μην της αποκαλύψεις ποτέ πως οι δικοί σου της στέλνουν λουλούδια στη γιορτή της και σε βρίζουν που σε παράτησε! Αυτά τα θέματα είναι ζωτικής σημασίας και δεν θα πρέπει να παίζεις με αυτά, γιατί στη συνέχεια θα τα βρεις μπροστά σου!

Σε θέματα που αφορούν διακοπές και κυρίως, φωτογραφίες διακοπών, θα πρέπει να είσαι τόσο διακριτικός, όσο και προνοητικός! Δεν μπορείς να έχεις τις φωτογραφίες των διακοπών κάτω από το εικονοστάσι, για παράδειγμα. Ούτε να τις κρύβεις σαν να είσαι ένοχος για κάτι. Αλλά εξηγώντας πως είναι κομμάτι της ζωής σου, που ανήκει οριστικά στο παρελθόν, θα περάσει τον σκόπελο. Αν βέβαια σου πει πως θέλει να πάτε Βενετία γιατί τη θεωρεί «την πιο ερωτική πόλη» κι εσύ απαντήσεις κάτι του τύπου «το ίδιο πίστευε και η πρώην μου, πήγαμε και ήταν χάλια», ε τότε είσαι άξιος της μαύρης σου της μοίρας!

Αν πάλι θέλεις να τη χωρίσεις, χωρίς καν να σε ενδιαφέρει πόσο θα σου κοστίσει από οικονομικής άποψης, μπορείς για δύο εβδομάδες να αναφέρεις την πρώην σου λέγοντας την ατάκα «η πρώην μου το έκανε έτσι»! Μπορεί να μείνεις χωρίς σταχτοδοχεία και βάζα, πιάτα και ποτήρια, καθρέφτες και πίνακες, αλλά θα σε έχει χωρίσει πολύ εύκολα! Καταλαβαίνεις, βέβαια, πως μπορεί να βγεις τραυματισμένος από αυτό, όχι τόσο ψυχικά, όσο σωματικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα