ΣΥΡΙΖΑ rules: Παρ΄ ολίγον φόρος και στο ψάρεμα

Τη χρυσή ευκαιρία να δούμε έναν απ’ τους πιο πρωτότυπους φόρους όλων των εποχών χάσαμε δυστυχώς, καθώς δεν προχώρησε το σχέδιο της Κυβέρνησης για φόρο στο ψάρεμα.

Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Δεν έχουν τον Θεό τους οι συριζαίοι υπουργοί και προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι, να επιβάλουν φόρους σε ό,τι... κινείται. Έτσι, επιχείρησαν να βάλουν φόρους στο ψάρεμα, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά από μία επεισοδιακή συνεδρίαση όπου ακούστηκαν οι φράσεις «φορολογήστε

και την πετονιά να δούμε τι θα καταλάβετε» ή «ο ίδιος φόρος έχει το ψάρεμα του γαύρου με το ψάρεμα της συναγρίδας» και πολλά άλλα ευτράπελα.

Πρόκειται για το άρθρο 43 του νομοσχεδίου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς που καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία των μελών της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τη ρύθμιση, οι ερασιτέχνες αλιείς που διαθέτουν μικρές βάρκες ή φουσκωτά οφείλουν να πληρώνουν έξτρα ετήσιο παράβολο 50 ευρώ που θα αυξάνεται ανάλογα με την ιπποδύναμη της μηχανής, ενώ όσοι δεν το πράττουν θα πληρώνουν πρόστιμα. Τι άλλο θα δούμε;

The post ΣΥΡΙΖΑ rules: Παρ΄ ολίγον φόρος και στο ψάρεμα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα