«Συγγνώμη για ό,τι έκανα» είπε ο Πακιστανός που κακοποίησε την Μυρτώ – Εξοργισμένη η μητέρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πακιστανού Αχμέτ Βάκας ο οποίος κακοποίησε πριν 1,5 χρόνο την 15χρονη τότε Μυρτώ βάναυσα στην Πάρο.

Κατά την διάρκεια της δίκης η οποία ξεκίνησε στις 09:30 στρην Σύρο, ο Πακιστανός δράστης ζήτησε συγγνώμη για ό,τι έκανε. «Δέχομαι όλες τις κατηγορίες! Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Μυρτούς για ο,τι έχω κάνει», είπε κατά την διάρκεια της απολογίας του.

Τη δίκη παρακολουθεί και η μητέρα της άτυχης Μυρτώς και όταν είδε τον δράστη να μπαίνει στην αίθουσα προσπάθησε να του επιτεθεί. Αστυνομικοί την συγκράτησαν και η κυρία Μαίρη Κοτρώτσου επέστρεψε στη θέση της.

Έντονα ταλαιπωρημένη και κουρασμένη η μητέρα της Μυρτούς, δήλωσε ότι κατά την παραμονή τους στη Βοστόνη, περίμενε πολλά περισσότερα για τη βελτίωση της υγείας της μικρότερης κόρης της, ωστόσο όπως είπε η ίδια: «Η Μυρτώ δεν είναι πολύ καλά! Περιμέναμε περισσότερα πράγματα, αλλά δεν έγιναν! Το παιδί μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ όπως ήταν. Γι' αυτό ζητώ την καταδίκη του, όχι για μένα αλλά για να δικαιωθεί το παιδί μου».

Σήμερα η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα. Έχει ήδη εκπονηθεί ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης το οποίο περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, λογοθεραπεία και ένα σύστημα εναλλακτικής επικοινωνίας. Από το πλευρό της δε λείπει ο πατέρας της, Γιάννης Παπαδομιχελάκης ο όποιος μετέβη μαζί της στη Λάρισα, αφού η μητέρα της είχε προγραμματίσει την αναχώρηση της για τη Σύρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα