Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης και υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στον Άλιμο

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβε χθες το πρωί δύο άτομα, τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο και τον υπεύθυνο κέντρου διασκέδασης που βρίσκεται στον Άλιμο.

Πρόκειται για έναν 38χρονος αλλοδαπός και έναν 49χρονος ημεδαπός αντίστοιχα, που κατηγορούνται για τη μη έκδοση αποδείξεων σε κέντρο διασκέδασης που δραστηριοποιούνται στον Άλιμο. Σε φορολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις

λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.400 ευρώ

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ενημερώνει ότι στον αριθμό 11012 και στα e-mails [email protected] & [email protected], οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο φορολογικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε χθες (27.04.2014) το πρωί σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στον Άλιμο, συνελήφθησαν ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης που δραστηριοποιείται στη λειτουργία και εκμετάλλευση του κέντρου διασκέδασης καθώς και ένας 49χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, για μη έκδοση αποδείξεων.

Αναλυτικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε χθες πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένο φορολογικό έλεγχο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, που δραστηριοποιούνται οι δύο εμπλεκόμενοι, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν και δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις λιανικών συναλλαγών συνολικής αξίας 1.400 ευρώ.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ.) καθώς και άλλων διατάξεων της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (27.04.2014) στις αρμόδιες Εισαγγελικές αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα